reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doli, ale jakbyś opuściła jedno-dwa karmienia i dała mm to może będzie ściągnięte więcej? Bo skoro mały ciągle je, to tam dużo się nie zdąży naprodukowac chyba...Nie znam się, taki mój pomysł po prostu :-).

reklama
Ale wtedy dawać mu z butelki moje raz czy każde???

Szaj ja mam wrażenie że dużo mam.. ale nie ma jak spr...

Dobry :)
Aga no u nas tez miesiac minoł :) jak ten czas leci [emoji15][emoji15][emoji15]

Pat / Doli zycze duzo siły ... Nadejdą lepsze czasy ...

Tabasia zdrówka dla synka :)

Współczuje wam z Kp ... Depresji bym chyba dostała ...

Doli, ja bym po prostu zrobiła test - dawała mm żeby w moich zdążyło się zmagazynowac, odciagnelabym je i dała mu hurtowo i sprawdziła jak śpi. Jak długo, tzn 2-3, to znaczuloby chyba, że je krótko, mało, a często. Może z tą wiedzą dałoby radę coś zrobić?

Doli, a akceptuje smoczek? Może jak chce tylko ciumkac to wtedy smoczka dawaj? Ja używam zazwyczaj nakładek na piersi, bo mam krótkie sutki i młoda się denerwuje jak nie może załapać. Ale dzięki temu nie mam poranionych i tak nie boli.
Dziś na pizze się wybraliśmy :-) mam nadzieję że nie zaszkodzi Malince.
Ech M jutro do pracy :-( bardzo żałuję, bo naprawdę było nam super razem.
My też dziś nockę ciężka, po karmieniu o 3;30 mała już nie bardzo chciała spać. Co godzinę się budziła, ale bolal ja brzuszek, bo się prezyla . Za to w dzień jak aniołek ech

No nie wiem Doli co ci poradzić. To wszystko zależy od ciebie. Może spróbuj pociągnąć jeszcze z miesiąc. A jak już ci bardzo ciężko będzie to dawaj mm na zmianę z cycem. Moja starsza była na maksa cycowa, non stop ciumkala. Ale po 2 miesiącach zaczęło się wszystko normowac i co 3 h jadła.

Współczuję dziewczyny sytuacji z facetami. Mój teraz nie ma wymówki bo jak nie Wikusiem to starsza musi się zająć. Ale jak Laurka była mała to też mało pomagał. Ale żeby wrócić z pracy i iść spać to już przegięcie...

A My dziś na plaży byliśmy bo piękna pogoda u nas.

2015-05-03_05-26-17.jpg

A tak się karmilismy :)

2015-05-03_05-26-39.jpg

Załączniki

• 2015-05-03_05-26-17.jpg
    2015-05-03_05-26-17.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 124
  • 2015-05-03_05-26-39.jpg
    2015-05-03_05-26-39.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 123
reklama
Do góry