reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Aga szmery w serduszkach u malutkich dzieci sie bardzo czesto zdazaja sa to tzw szmery niewinne - ale oczywiscie trzeba sprawdzic czy sa one niewinne :) moje wszystkie dzieci mialy nawet Basia :)Starsza miala chyba do 3 lat pozniej przeszlo nie wiadomo kiedy :)
a z obojczykiem to teraz moglo wyjsc bo jak sie zarasta taki obojczyk to podobno to zrosniecie jak blizne czuc pod palcami przy badaniu :/

my na bioderka idziemy we wtorek mam nadzieje ze wszystko ok bedzie no i mam nadzieje ze uda nam sie malutka tam zwazyc bo jak nie to bede sie musiala przejsc do przychodni znowu a to zawsze wiaze sie z budzeniem malej na spacerze :/

Karina ty juz w pracy poszlas pomagac :szok: niezla jestes ;)

reklama
Mój też ma kozy mega od ulewania i położna mi pokazała jak szpatułką do ucha nasączoną solą fizjologiczną je wyciągać i też tak robimy :)

My po wizycie :) Adaś waży równe 4kg :) więc od urodzenia 800g od wypisu 900g główka uros£a klatka piersiowa tez wszystko wporządku :)
Pani dr go osłuchała i mówi że szmerów nie słyszy więc jest szansa że już wszystko się pozamykało :)

M mnie dzisiaj tak wkurza że masakra...ehh

Aga masakra z tym obojczykiem...oby szybko przeszło :)

Aga mam nadzieje ze te szmery to nic takiego i przejdzie samo jak mówią dziewczyny. Obojczyk oby sie szybko zrosnol i nie było śladu.

Mnie z niewyspania głowa boli, śniadanie dopiero niedawno zjadłAm.

Olusia miłej imprezy dzisiaj.

Hejka.
Cos tam podczytuje,glownie w nocy jak karmie ale sily zeby odpisac nie mam. Zmeczenie sie skumulowalo :(
Do tego moje dziecie koncertuje codziennie od 21-24 mniej wiecej wiec chodze na rzesach. Juz nie wiem czy to glod czy kolka czy co!! W dzien je co 3.5 - 4h a wieczorem co 1.5 - 2h by jadla. Masakra jakas :/
Moja promotorka zatwierdzila mi wczoraj czesc pracy wiec dostalam powera zeby pisac dalej :)

Aga okropna historia z tym obojczykiem. A ze szmerami sie nie martw moj tez mial niegrozne.

Pat wspolczuje z chlustaniem. Przerabialam to przez rok z synem!!! :/ Mala raz mi chlusnela a tak to ulewa.

Nie wiem co jeszcze komu. Zero koncentracji ze zmeczenia :/

Natasza no to malutki ladnie wazy... moje na szczescie tez ladnie rosna... maja juz powyzej 3 kg... glowka i klatka tez ladnie urosly...:tak:

Wlasnie jestesmy na spacerku... ladna pogoda i slonecznie..

A potem sie szykuje do wyjscia... ;-)ale zanim wyjde jeszcze troche czynnosci musze wykonac... m.in mleczko sciagnac bo to najwazniejsze...

Karina niezle juz do pracy poszlas na troszke..:tak:

Kuklaki dzieki.... mam nadzieje ze bedzie super.... na pewno beda zdjecia z imprezki, zreszta jak zawsze;-)

Aga looo matko zlamany obojczyk... !! niezle.. i dopiero teraz o tym mowia tobie?:crazy:

Złamany obojczyk sam sie zrosnie. Moj starszy sobie zlamal tak jakos jak mial ok 1 rok. 2 dni nic nie podejrzewalam. Trzeba tylko oszczedzac raczke. A u takiego malucha to nic trudnego.

Ja jakos siedze bezplciowo. Nawet na dwor nie wyszlam jeszcze. Obiad zrobilam pora zjesc i sie zmusic.

Olusia tez bym poszla na impreze ;) Udanej zabawy!!!!

Ostatnia edycja:
My do ulewania przyzwyczajeni. Tys do pól roku ulewala to i Jagoda tez będzie.

Margo ja przy pierwszej tez tylko Premium uzywalam a teraz mnie zacmilo cos....

Szmery mloda tez miała. Słychać bylo szczególnie przy pdzeziebieniu. Same.minęły

Natasza, super, że wszystko w porządku :-)

Tabasia, widzisz, jak dobrze Ci idzie pisanie pracy, oby tak dalej :-)

Też muszę coś dziś ogarnąć w domu, ale mi się nie chce... połamało mnie coś w nocy i lewa strona pleców boli. A pies zajął teraz całe łóżko :p

Tabasia gratuluje.. ze czesc pracy masz zatwierdzonej, czyli powoli do przodu... u mnie Mikolaj lubi wiecej jesc w nocy niz w dzien, chociaz to tez zalezy od dnia... mala je co 3-4h a raz mi w nocy spala 5h... wiec tez to zalezy od dnia i nocy...no ale tyja i rosna i to jest najwazniejsze...:tak:

Pat wspolczuje tego ulewania i chlustania, ale mam nadzieje ze syropek pomoze;-)

reklama
Ja jakos siedze bezplciowo. Nawet na dwor nie wyszlam jeszcze. Obiad zrobilam pora zjesc i sie zmusic.
ja mam tak samo dzisiaj :( mala spi od 10 z przerwa na karmienie na spiocha :) a mi jej bylo szkoda budzic zeby ubrac na wyjscie i tak sobie czekalam az sama sie obudzi i czekalam i ......:D ........ niedoczekalam ale tez nie ubolewam jak patrze za okno na ten wiatr ktory mega drzewami szaarpie to mi sie nie chce nic :)
obiad mam wczorajszy wiec nic robic nie musialam - zaraz starszaki ze szkoly przyjda to odgrzeje

za czasow starszakow zielone pampersy nr 1 mialy wlasnie ta siateczke ktora teraz maja tylko premium :/

Do góry