reklama
ja tak karmie czasami a mam male cycorki wiec spokoA probowalyscie karmic lezac np. Na lewym boku a podawac prawego cycka. U nas to jedna z lepszych metod choc polozna jak zobaczyla to oczy zrobila
dopiero co wam sie "chwalilam" ze mala nie ulewa a ona po takim zarciu nocnym i porannym jak zjadla o 12,30 t
o tak chlusnelo z niej ze ja i ona i podloga metr od nas byla zalana
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
sharmota przykro mi ze tak się stało..trzymajcie sie!!:-( dla mnie jak cos to Anastazja!
Doli Hubert przybiera super;-)
Doli Hubert przybiera super;-)
Renatka1982
Fanka BB :)
ja po szpitalu miałam - 3,5 kg, więc : mały 3,300, + łożysko, wody, ubytek krwi 450 ml.Doli, no nie rób tego! Biszkopty mi wywaliło na cały ekran a ja ciągle bym coś żarła :-(
A moja waga o pomstę do nieba wola. Przytylam 15, Ola urodziła się z ważąc 4. Ja wczoraj na wagę a tam +10:'( Pochlastam się....
Katla, idź na wizytę może coś pomoże &&&&&
więc nielogiczne :/
teraz powoli spada...
ja mam siniaka na pośladku, też nie wiem, skąd. Po porodzie go odkryłam.Doli, współczuję bólów brzuszka Malutkiej:-( Taka bezradność gdy dziecko cierpi jest straszna...
Mam pytanie do tych po cc. Czy miałyście na brzuchu nad cięciem siniaka? Ja odkrylam u siebie takiego 10 cm długości, 7 cm wysokości! I boli, ze dotknąć się nie da!
Dziewczyny, jakie witaminy dajecie maluszkom ?
K i D ?
codziennie ?
Babydust o matko, a co ją tak targa z takim ulewaniem,??? :/ za dużo naraz??
Renatka my k i d codziennie. Ja po ur. Straciłam 4 kg :/ ale z dnia na dzień leci waga w dół, jeszcze 2 kg do wagi z przed ciąży... Muszę tylko opanować się z jedzeniem bo zaraz przytyje z tego..
Renatka my k i d codziennie. Ja po ur. Straciłam 4 kg :/ ale z dnia na dzień leci waga w dół, jeszcze 2 kg do wagi z przed ciąży... Muszę tylko opanować się z jedzeniem bo zaraz przytyje z tego..
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Babydust looooo matko, mam nadzieje ze to jednorazowe bylo.. !!
Renatka ja k i d podaje codziennie.
A ja jutro ide na impreze z kolezankami z pracy i nie wiem jak mam sie ubrac...he he a nie moge sie juz imprezki doczekac... jutro dyzur ma moj przy maluchach, nie sie wykaże...
Renatka ja k i d podaje codziennie.
A ja jutro ide na impreze z kolezankami z pracy i nie wiem jak mam sie ubrac...he he a nie moge sie juz imprezki doczekac... jutro dyzur ma moj przy maluchach, nie sie wykaże...
Margomari
Fanka BB :)
Dziewczyny ja karmię na leżąco od początku. Po cesarce pod narkoza to była jedyna opcja (przez kilka dni kręciło mi się w głowie jakbym po porządnej imprezie była więc na siedząco nie dałabym rady) Teraz w dzień karmię na siedząco a w nocy na leżąco i powiem że to rzeczywiście wygodne
Mi po porodzie (zważyłam się dokładnie tydz po) zeszło 10kg. Ciągle dużo mi brakuje do wagi sprzed ciąży no ale jak się żarło słodycze przez całe 9 miesięcy to co się dziwić że się tyle przytyło. Teraz waga schodzi ale powoli. Mam nadzieję że nie przystopuje bo nie mieszę się jeszcze w moje wiosenne płaszczyki (głównie przez cyce ale i w biodrach trochę jeszcze zostało) O jeansach przed-ciążowych mogę na razie zapomnieć bo dupa jeszcze za gruba a poza tym większość to biodrówki więc uciskają mi bliznę po cc. Tak więc chodzę jak lump - codziennie w tych samych getrach. Na wyjścia zakładam ciążowe rajstopy i sukienki (które o dziwo jakoś pasują)
Mi po porodzie (zważyłam się dokładnie tydz po) zeszło 10kg. Ciągle dużo mi brakuje do wagi sprzed ciąży no ale jak się żarło słodycze przez całe 9 miesięcy to co się dziwić że się tyle przytyło. Teraz waga schodzi ale powoli. Mam nadzieję że nie przystopuje bo nie mieszę się jeszcze w moje wiosenne płaszczyki (głównie przez cyce ale i w biodrach trochę jeszcze zostało) O jeansach przed-ciążowych mogę na razie zapomnieć bo dupa jeszcze za gruba a poza tym większość to biodrówki więc uciskają mi bliznę po cc. Tak więc chodzę jak lump - codziennie w tych samych getrach. Na wyjścia zakładam ciążowe rajstopy i sukienki (które o dziwo jakoś pasują)
Doli, mi się udało na lezaco jak odkryłam że mała musi być całkiem na boku, a cycek trochę wyżej niż jej usta. Daje jej pochylajac się, a jak zalanie to się kładę. Spróbuj :-) A cycki mam super małe. Hubi ładnie przybiera!
My wczoraj w końcu pojechaliśmy do tej psychopatki lekarki, bo wiedziałam że Malinka ładnie przybrała i chciałam jej powiedzieć że bez żadnego dokarmiania się udało.
Sharmota ale kawał chama! Dobrze że się od niego uwolnilas. Może dzięki temu odzyskasz kontakt z mamą!
Moja w nocy co 2h bo tylko z jednego cyca je. W dzień co 3, 3.5 i dwa oproznia
My wczoraj w końcu pojechaliśmy do tej psychopatki lekarki, bo wiedziałam że Malinka ładnie przybrała i chciałam jej powiedzieć że bez żadnego dokarmiania się udało.
Sharmota ale kawał chama! Dobrze że się od niego uwolnilas. Może dzięki temu odzyskasz kontakt z mamą!
Moja w nocy co 2h bo tylko z jednego cyca je. W dzień co 3, 3.5 i dwa oproznia
Ostatnia edycja:
A co do wagi to ja miałam po porodzie -10. Jeszcze zostało 4kg, ale tak naprawdę chciałabym 10 zrzucić. Trochę jem słodyczy, więc nie wiem czy się uda. Ale mam też ochotę poćwiczyć bardzo, jeszcze miesiąc i wezmę się do roboty. Mi cały czas leci :-( to już 16 dni. Mam dosyć z tymi podpaskami.
reklama
Doli no to ladnie z ta waga
Babydust niby racja z tymi stanikami ze zwykle też można odwinac u mnie tylko problem ze moje z wkladkami okazują się za małe...
Marela ja tak to nie jak lewy bok to i lewy cycek
Ja też wit k i d codziennie
Olusia no i dobrze. Tatuś się wykaże a ty odprezysz die trochę
Babydust niby racja z tymi stanikami ze zwykle też można odwinac u mnie tylko problem ze moje z wkladkami okazują się za małe...
Marela ja tak to nie jak lewy bok to i lewy cycek
Ja też wit k i d codziennie
Olusia no i dobrze. Tatuś się wykaże a ty odprezysz die trochę