Dzien dobry
Nocka slaba ale nie wiaze tego z curry tylko z zarlocznoscia mojego dziecia
obudzila sie na jedzonko o 1 dostala cycka ale odlozona do lozeczka po 5 min sie obudzila bo jej sie odbilo jeszcze wiec myslalam ze jak nie spi to dostanie drugiego cycka to moze dluzej pospi :/ no i tak jadla w sumie cala godzine , wzielam ja pozniej na pol lezaco/ na pol pionowo polozylam na swoim brzuchu zeby odbila i .............obudzilam sie po 3 z mala w tej samej pozycji a ja z bolaca skrecana szyja
odlozylam mocno spiace dziecie do lozeczka a ona znowu po 5 min oczy jak 5 zl :// no to sobie mysle ze minelo 2 godz od ostatniego karmienia to znowu cyckiem ja uspie , znowu zjadla z 2 cycow i znowu odlozona do lozeczka sie obudzila bo czkawki dostala bo znowu jej sie odbilo
opadla z sil oddalam mala mezowi :/
obudzila sie o6,30 z wielkim krzykiem na jedzenie zjadla i kolejny raz odlozona do lozeczka sie obudzila po chwili - no masakra jakas nie spi do tej pory , znowu ma czkawke bo jej sie odbilo ale gapi sie na zabawki a ja ledwo na oczy widze
zaraz znowu bedzie jedzenie znowu usnie przy cycku i znowu cos czuje ze sie obudzi jak ja odloze