reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Kuklaki noworodki nie rozróżniają nocy od dnia i śpią dużo wiec to że śpi w dzień nie znaczy że nie będzie spala e nocy, pewnie taki mały rozbójnik Ci się trafił i cyckoholik :) mój tez taki był na samym początku a teraz coraz bardziej normuje sobie rytm jedzenia i spania i coraz lepiej jest z tym :)

My dzisiaj byliśmy e urzędzie. Jakoś glupio mi było jak kierownik pytał nas czy na pewno M jest biologicznym ojcem itp bo musiał go uznać. Smielismy się z M że szkodę że nie pytał kiedy go splodzilismy żeby wiedział ze na pewno biologiczny :p
Wojtus oczywiście zrobił koncert e urzędzie i musialam go karmic..
A przed samym wyjazdem w domu zwymiotowal cale mleko które zjadł...mam nadzieję że mu ti minie bo ulewanie ulewaniem ale te wymioty mi się nie podobają...

reklama
Doli - polecam Sianożęty, 10 km od Kołobrzegu. Wojtusia stamtąd przywieźliśmy;-) super, bo mała mieścina, ale też nie wiocha że nic nie ma. my się zakochaliśmy w tym miejscu i będziemy tam na pewno wracac. ze wszystkich miejscowości nadmorskich, które zwiedziłam, ta jest zdecydowanie najlepsza. a jak zachce się Wam miasta, to obok Ustronie Morskie i te 10km do Kołobrzegu. ale ja myślałam, ze w tym Kołobrzegu zwariuję, uciekaliśmy stamtąd szybko:-D

Anulka super!!! :D to prawie 5 kg :D czujesz w rękach ? :D a jak z rozm jesteście?

Mila ja po prostu nie mam dośw. z kp bo pierwszy na mm ;-) i to dla mnie nowe :p ale dzisiaj jak zobaczyłam na wadze te liczby to szok!! :D :D a połozna mowiła, że w tym czasie wiele mam przestaje kp bo własnie uważają że skoro miękkie cycki to puste i skoro dziecko je chwile i puszcza to nie leci i co chwila chce być przystawiane, więc dobrze, że wiem co i jak :-)

kuklaki ja właśnie staram się żeby wieczorem mały miał ze 2-3h aktywności, bo inaczej w nocy kiepsko śpi. no ale nie zawsze się tak udaje.

kurcze, a nam zupełnie nie idzie karmienie na leżąco. w dzień to mi bez różnicy, ale w nocy z chęcią bym karmiła bez wstawania. no nic, będziemy próbować dalej.

Doli już my się tu postaramy żebyś nie zrezygnowała z kp :)

Pat, córa mojej koleżanki ulewała bardzo mocno aż chlustało. po 5 razy dziennie ją przebierali. i po 6 miesiącach jej przeszło. więc to nie musi być refluks.

aneczka dzięki!! juz obczajam tą miejscówke! :D

Milia ojj;-)) dzięki ;-)) ja próbowałam karmić na leżąco ale nie umiem, za to jak się pochyle że cyc wisi nad pyszczkiem to mleko leci aż miło :-D za to potem kark do wymiany :-D

Doli, ładnie Hubert przybiera i super, że mąż naprawił pralkę :-)

Mila, Anulka, Wasze dzieci też już ładnie ważą :-)

Kuklaki, nie pamiętam już, ale coś ok. 2 tygodni, a potem jeszcze taki podbarwiony śluz też ok. 2 tygodni, ale już wkładki spokojnie wystarczały,

reklama
Mi tez ciezko karmić na boku ale wydaje mi się że to właśnie przez mniejsze cycochy...a mega zazdrościłam dziewczynom w szpitalu bo one spały a dzieci ciumkaly a ja musialam siedzieć i glowa mi na boki ze zmęczenia latała :D

Do góry