Kuklaki noworodki nie rozróżniają nocy od dnia i śpią dużo wiec to że śpi w dzień nie znaczy że nie będzie spala e nocy, pewnie taki mały rozbójnik Ci się trafił i cyckoholik mój tez taki był na samym początku a teraz coraz bardziej normuje sobie rytm jedzenia i spania i coraz lepiej jest z tym
My dzisiaj byliśmy e urzędzie. Jakoś glupio mi było jak kierownik pytał nas czy na pewno M jest biologicznym ojcem itp bo musiał go uznać. Smielismy się z M że szkodę że nie pytał kiedy go splodzilismy żeby wiedział ze na pewno biologiczny
Wojtus oczywiście zrobił koncert e urzędzie i musialam go karmic..
A przed samym wyjazdem w domu zwymiotowal cale mleko które zjadł...mam nadzieję że mu ti minie bo ulewanie ulewaniem ale te wymioty mi się nie podobają...
My dzisiaj byliśmy e urzędzie. Jakoś glupio mi było jak kierownik pytał nas czy na pewno M jest biologicznym ojcem itp bo musiał go uznać. Smielismy się z M że szkodę że nie pytał kiedy go splodzilismy żeby wiedział ze na pewno biologiczny
Wojtus oczywiście zrobił koncert e urzędzie i musialam go karmic..
A przed samym wyjazdem w domu zwymiotowal cale mleko które zjadł...mam nadzieję że mu ti minie bo ulewanie ulewaniem ale te wymioty mi się nie podobają...