reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Anulka witaj w klubie. Mój co 1.5 godz je bo mu się nie chce raz a porządnie!!! A ja się z bólu zwijam bo taka pijawka!!!

Shamrota o matko.... Co za.... Szkoda słów... Podziwiam że masz w sobie optymizm... Będzie dobrze :*

O 9 mam położna...
Na 7 miałam iść do lekarza ale nie dałam rady :/

reklama
U nas noc masakra, mała chyba bolał brzuch bo co chwilkę się budziła z placzem, była strasznie nerwowa, nawet przy cycku trudno jej się było uspokoić:( mąż właśnie pojechał do apteki po delicol i esputicon - zobaczymy, może podziala

Dzien dobry
Nocka slaba ale nie wiaze tego z curry tylko z zarlocznoscia mojego dziecia
obudzila sie na jedzonko o 1 dostala cycka ale odlozona do lozeczka po 5 min sie obudzila bo jej sie odbilo jeszcze wiec myslalam ze jak nie spi to dostanie drugiego cycka to moze dluzej pospi :/ no i tak jadla w sumie cala godzine , wzielam ja pozniej na pol lezaco/ na pol pionowo polozylam na swoim brzuchu zeby odbila i .............obudzilam sie po 3 z mala w tej samej pozycji a ja z bolaca skrecana szyja
odlozylam mocno spiace dziecie do lozeczka a ona znowu po 5 min oczy jak 5 zl :// no to sobie mysle ze minelo 2 godz od ostatniego karmienia to znowu cyckiem ja uspie , znowu zjadla z 2 cycow i znowu odlozona do lozeczka sie obudzila bo czkawki dostala bo znowu jej sie odbilo
opadla z sil oddalam mala mezowi :/
obudzila sie o6,30 z wielkim krzykiem na jedzenie zjadla i kolejny raz odlozona do lozeczka sie obudzila po chwili - no masakra jakas nie spi do tej pory , znowu ma czkawke bo jej sie odbilo ale gapi sie na zabawki a ja ledwo na oczy widze :(
zaraz znowu bedzie jedzenie znowu usnie przy cycku i znowu cos czuje ze sie obudzi jak ja odloze :(

U nas nocki zaczynają się powoli normowac i gdyby nie to że mały na zawsze w nocy/nad ranem wzdęcia to by były super...ale czekam na SabSa i mam nadzieje że skończą się jego problemy...

Sharmota po Twojej wypowiedzi widać jaka jesteś dzielna !:o facet dupek i na Was nie zasługuje...
Na szczęście masz malutka która zawsze pocieszy :)
I ja jestem za Anastazja :)

Anulka mój też do 7:D najgorsze że je wg mnie za mało, z 1 cycka teraz tylko:/ a drugi pęka... Już nie wiem co robić ściągać czy czekać na niego, bo przerwy po 1 cycki krótsze dużo :/

Muminek nasza noc to noc pierda.. Mały rozwalił system odglosami..

No to mój ryczy :/ pewnie znowu zarlo bo jadł 30 min temu:/

Sharmota, co za dupek!!! Dasz sobie radę bez niego, ale o alimenty załóż mu sprawę.

Karina, mam nadzieję, że antybiotyk zadziała, a te badania na ilość leków we krwi kiedy?
Kubuś super :-)

Współczuję Wam tych nocek, u mnie znów spokój od 23.30 do 6 rano :-) i teraz po śniadanku ładnie śpi w łóżeczku :-)
A ja już dostałam okres :-(

Hejka u nas nocka ciekawa :-D malutka jadła o 1.30 i 5 a od 4 cos sie budziła. Viki tez sie przebudziła z 3 razy, musiałam wstawać jej smoka dawac. Rano nie wiedziałam kogo najpierw karmić/przewijać hehe.

Karina to nieciekawie...ja to sie najbardziej boje, ze kogoś dupne...

Malutka powoli załapuje ten smoczek Calma ale wczoraj to byłam zła bo myslalam, ze znowu kasa w dupe..

reklama
Do góry