reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

moja tez tak potrafi sie przeciagac nie puszczajac cycka - boliiiii
no i przez to ze tak czesto je to znowu mnie sutki bola :( takie zmasakrowane :(

a i dziewczyny jak wam dziecko sie zachlysnie czy zadlawi albo bedzie plakac tak ze nie bedzie w stanie powietrza nabrac to jest na to bardzo prosty sposob :) wystarczy dmuchnac dziecku w buzie i od razu lapie powietrze :) sprawdzcie :) na mojej trojeczce wyprobowane :) niezawodne :)

Myla kurcze wspolczuje tych placzow malutkiej

reklama
ja juz po wizycie u lekarza, wszystko się goi, na razie wygląda dobrze:) dr wyciągnął mi jeden szew bo mnie doprowadzal do rozpaczy! no i niestety nadal musze mieć dietę polplynna:( normalnie wyć mi się chce za bułą jakąś! ale za to Lila na spacerku grzeczna, teraz ładnie ssie i pewnie znowu zaśnie. odpukać laktacje mi się trochę ustabilizowala i mała chyba nie jest glodna:) ale jeszcze przedwczoraj była z tym masakra - ona głodna wyła a ja razem z nią z bezsilności. . ale na szczęście zostało mi trochę samozaparcia i teraz jest ok:)

Oltoma ja w apce mogę dotykam palcem tekstu i przytrzymuje i pojawia się opcja zaznacz wszystko a później kopiuj :)

No to jest straszne jak tam dziecku się ulewa :( i później te paskudne kozy mleczne w nosie..

Muminek kurcze masakra ale wiedz że idziesz, ku lepszemu także jeszcze trochę

Oltoma weź mu rozchylaj wargi ja tak robię bo też chwyta płytko leniuch,!

No wstał i zremy podoil chwilę i już mamla grrrr...

reklama
Doli, współczuję bólów brzuszka Malutkiej:-( Taka bezradność gdy dziecko cierpi jest straszna...
Mam pytanie do tych po cc. Czy miałyście na brzuchu nad cięciem siniaka? Ja odkrylam u siebie takiego 10 cm długości, 7 cm wysokości! I boli, ze dotknąć się nie da!

Oltoma, ja też nie mam siniaka, poszłabym do lekarza albo zapytałabym położną.

Do góry