reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Mój zaczyna się kręcić, więc pewnie też zaraz wstanie na karmienie.
Ja też zwijam się z bólu sutków :-(
Mąż wczoraj kupił kapturki i pierwsze karmienie super a przy drugim Adaś ich nie tolerował :-(
Przy Oli pamiętam też miałam taki ból. Wtedy po kilku dniach przeszło... Teraz tylko tą nadzieją żyję...

reklama
My tez sie cyckujemy wlasnie. Dobrze, ze mnie mloda obudziła bo jakies głupoty mi sie śniły!

Dzuewczyny co robic..nie moge sie opamiętać z jedzeniem. Ciagle głodna i spragniona jestem :szok: non stop bym żula cos!!

Dobry :)

Doli moze fiutek lepszy niz czop :p

Spaccccc chce :(
Mam nadzieje ze Kubus usnie szybko teraz ..
W nocy wstał o 1 a spac szedł po 4 ...

reklama
Doli, piękny sen, można niezłej schizy dostać :p.

Dziewczyny, wymagajcie od swoich panów pomocy, naprawdę. Jak się nie domyslaja, to powiedzcie wprost co mają zrobić bo inaczej to możecie czekać do usranej śmierci na reakcję...

Wyemigrowalam do rodzicow na kilka dni bo w domu mini remont :-).

Zaczynam się łamać jeśli chodzi o karmienie piersią - mała je, zasypia i budzi się za godzinę znowu głodna...Jak osiągnę ok 100ml mleka to wetnie całość i śpi 3-4h...Ona po prostu na na cycku chyba szybko się męczy i guzik z tego wychodzi. Zamówiłam laktator elektryczny aventu bo recznym idzie się zarypac - jedna porcja to ok 50 min odciagania...Mam nadzieje ze teraz będzie szybciej i lepiej i w najgorszym razie będę ściągać jej do butelek albo przejdziemy 50/50 kp i mm...

Idziemy się zaraz wystawić do ogrodu, piekna pogoda za oknem :-D

Do góry