Hej
Postaram sie nadrobic pozniej...
Jedyne co mi sie w oczy rzucilo to:
Asiatipl nie lam sie kobieto!! Na pewno wszystko ogarniesz i wpadniesz w rytm. Na razie jest za wczesnie i ma prawo byc sajgon!! Wierz mi ze z kazdym dniem bedzie lepiej, u nas dzis mija miesiac (Anulka u Ciebie tez

) i dopiero wszystko powoli wskakuje na swoje tory. Wierze w Ciebie!! A do tego jeszcze te cholerne hormony nie pomagaja...
Karina zdrowka dla Emily! Jak oczko Kuby? Tak sie o tym naczytalam ze moja dzis wstala z ropiejacym okiem!!!!! A dzis mielismy sesje zdjeciowa!!!!!! Ale spoko, przemylam i oczko ladne, od czasu do czasu tylko cos tam sie zrobi. Moze nie bedzie sie paprac, syn nigdy czegos takiego nie mial.
Z tym przybieraniem to tez cisna te polozne i lekarze niepotrzebnie. Moja kazali co 3h budzic i karmic na sile a ona po prostu nie chciala bo jej organizm tyle nie potrzebowal. Teraz je jak chce i wszyscy szczesliwi a dziecko rosnie w swoim tempie
Aylin cholercia ale was dopadlo :/ zdrowka!!
A propos tego nagrania, to pisalam tez o aplikacji baby sounds. Rewelka!! Ustawia sie czas i wybiera odglos (pralka, suszarka, odkurzacz, pociag, szum morza, bicie serca itp.) i ona chodzi w tle a w miedzy czasie mozna korzystac z telefonu
Jej chyba tyle, mloda wymeczona po zdjeciach, spi, ja pisze prace, a m z synem na miescie

w koncu dorwalam lapka, to zmienie suwaczek i opisze swoj porod