reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Wrocilam.
Dawajcie skrót wydarzeń!
Dawajcie skrót wydarzeń!
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Ja tez spie glebokim snem i dopiero jak sie rozplacze to slysze. Przy pierwszym wsxystko slyszalam teraz niewiele
A my zaliczylismy pierwsza msze o ile tak to mozna nazwac. Lekkie spoznienie stanie na dworze gdzie niewiele slychac , karmienie za plotem . Kosciol mam przy lesie wkolo drzewa plac koscielny duzy ogrodzony w kolo tuje i tylko trawa rosnie na srodku a teraz zolto od mleczy- wiec dzieciaki maja plac zabaw .
Edit. Dziewczyny cicho sza mamuska wrocila laba sie skonczyla
Myla my bylysmy bardzo grzeczne i tylko jedna nierozpakowana .
A my zaliczylismy pierwsza msze o ile tak to mozna nazwac. Lekkie spoznienie stanie na dworze gdzie niewiele slychac , karmienie za plotem . Kosciol mam przy lesie wkolo drzewa plac koscielny duzy ogrodzony w kolo tuje i tylko trawa rosnie na srodku a teraz zolto od mleczy- wiec dzieciaki maja plac zabaw .
Edit. Dziewczyny cicho sza mamuska wrocila laba sie skonczyla
Myla my bylysmy bardzo grzeczne i tylko jedna nierozpakowana .
Ostatnia edycja:
Myla Novak
Narazir tylko co do wagi. Marcysia bardzo malo.przybiera. chc z cyca wydaje się je ładnie. Od wypisu czyli ponad tydzień przybrała 80gr. Przy wypisie 3610 a w piątek 3690... A powinna juz podbijać do urodzeniowej 4000g. :/ w pon ma być polozna i jak nie przybierze to kazali dokarmiac
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Karina super prezent! ;-) i zdrowka dla dzieciaczkow
Natasza sliczne fotki ;-)Adas cudny.
Pat jaki sliczny usmiech ;-)
Milia moje maluszki tez juz maja powyzej 3 kg i nie chca za bardzo spac, szczegolnie Mikolaj..wili byc na rekach..
Aylin zdrowka zycze! ;-)
Natasza sliczne fotki ;-)Adas cudny.
Pat jaki sliczny usmiech ;-)
Milia moje maluszki tez juz maja powyzej 3 kg i nie chca za bardzo spac, szczegolnie Mikolaj..wili byc na rekach..
Aylin zdrowka zycze! ;-)
Muminek, można też kroplę soli fizjologicznej wpuścić do noska.
Myla, u nas położna była pierwszy raz w 11 dobie zycia i Małgosia ważyła 2690, a przy urodzeniu 2800 i też się stresowałam, że nie osiągnęła jeszcze wagi urodzeniowej, ale powiedziała mi, zebym się nie przejmowała, bo ważne, że przybiera. A juz była na mm. Może musi Ci się bardziej laktacja rozkręcić?
Ja spałam od północy do 6:30, karmienie i do 10 znowu spałam :-) ale od jutra mąż do pracy wraca, to i ja się znów przestawię i będę wstawała pewnie razem z nim.
Aylin, współczuję
Olusia, no u mnie już też rączki to najlepsza opcja, dałam się zmanipulować
Myla, u nas położna była pierwszy raz w 11 dobie zycia i Małgosia ważyła 2690, a przy urodzeniu 2800 i też się stresowałam, że nie osiągnęła jeszcze wagi urodzeniowej, ale powiedziała mi, zebym się nie przejmowała, bo ważne, że przybiera. A juz była na mm. Może musi Ci się bardziej laktacja rozkręcić?
Ja spałam od północy do 6:30, karmienie i do 10 znowu spałam :-) ale od jutra mąż do pracy wraca, to i ja się znów przestawię i będę wstawała pewnie razem z nim.
Aylin, współczuję
Olusia, no u mnie już też rączki to najlepsza opcja, dałam się zmanipulować
Myla Novak
Milia no do tej piątkowej wizyty myslalam ze juz rozkrecona super. Teraz upadlam na duchu juz... Mała cały czas z cyckiem,kupy robi raz na 2-3 dni
Karina34
Lei o wentylkach nic nie wiem , a sabs daje ...
Myla mała potrzebuje czasu .. Zobaczymy co położna powie ..
Milia80 jak ze wzrokiem u Małgosi? Mialas miec badanie/kontrole ...
My we wtorek z Emily idziemy pobrać krew zeby zobaczyć jaki poziom lekarstw we krwi jest .. Bo stan pogorszony .. Wkulko zmęczona nadal i napadów dalej wiecej niz wczesniej ...
Jak młody wstanie to mleczko i na spacerek ide bo ładna pogoda
Myla mała potrzebuje czasu .. Zobaczymy co położna powie ..
Milia80 jak ze wzrokiem u Małgosi? Mialas miec badanie/kontrole ...
My we wtorek z Emily idziemy pobrać krew zeby zobaczyć jaki poziom lekarstw we krwi jest .. Bo stan pogorszony .. Wkulko zmęczona nadal i napadów dalej wiecej niz wczesniej ...
Jak młody wstanie to mleczko i na spacerek ide bo ładna pogoda
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Karina zdrowka dla Emily ;-)
Myla na pewno malutka przybierze na wadze ;-)
Myla na pewno malutka przybierze na wadze ;-)
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Myla moj tez zadko kupa, bylo nawet co 4 dni. Od 3 dni wali czesciej nawet kilka dziennie. Ale to jest normalne co 2-3 dni to bardzo dobrze bo pytalam o to polozna.
Wasze raczkowe za to moj cyckowy.
Wasi faceci wykorzystali juz tacierzynski ? Bo my zastanawiamy sie kiedy najlepiej i jakos trudno sie zdecydowac.
Wasze raczkowe za to moj cyckowy.
Wasi faceci wykorzystali juz tacierzynski ? Bo my zastanawiamy sie kiedy najlepiej i jakos trudno sie zdecydowac.