reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ludzie pomóżcie mam już dość tych mdłości. Wczoraj do południa było lepiej już zaczynałam się cieszyć, że może słońcu zacznę normalnie funkcjonować, ale niestety dziś znowu gorzej. A jutro znowu do pracy. Jak to się nie zmieni zwariuję. A mówią że ciąża nie choroba i może i prawda, ale czuję się gorzej niż w chorobie. Nie mam na nic sił, a przez mdłości nawet najprostsze rzeczy wydają się być trudne i nie do zrobienia. Przecież to jakiś koszmar. :-(

Hej dziewczyny :-)

Ja mam znów ochotę na sex ale mój mąż chyba jakoś jeszcze nie. W ogóle jak wasi mężczyźni się zachowują ? Mój ma pełne objawy ciąży. Normalnie ma pryszcze brzuch mu urósł i je za dwóch. Śmiejemy się że dostał pełnych ciążowych objawów. W pewnym momencie miał też mdłości :szok:

Dziewczyny wy macie ochote na przytulanki? ja nie moge, mam poki co zakaz, oczywiscie moj chce przytulanki ale rozumie ze nie mozna na chwile obecna.. a poza tym jakos nie ciagnie mnie do seksu....moze dlatego ze wiem ze nie moge hmmm....

asiatipl przykro mi ze masz mdlosci i witaj w klubie zle czujacych sie...:-( masz racje nawet najprosztrze rzeczy sa trudne do zrobienia... ech...

Aylin a moze dodatkowo podloz pod pupe specjalny podklad ktory powoduje ze nie przecieka na posciel..:tak:nazwa mi umknela...

Karina34 dzwonilam wlasnie do mojego gina, okazalo sie ze ma dzis dyzur, wiec ok 14 jedziemy z moim do szpitala...tak sie ciesze ze ma dzis ten dyzur, ze nie musze czekac do jutra....:tak:

Mila wlasnie doczytalam o twojej kolezance... bardzo mi przykro...:-(

hej

ale mam bóle brzucha :( ciągnięcia, kłucia :( mam nadzieje, że jest wszystko ok bo nie chcę panikować.. a ból raz jst, raz nie ma, ustępuje, ale jest od wczoraj wieczorem..

Myla o współczuje..

Ann bo te nasze bri i cAmemberty to takie oszukane bo z mleka pasteryzowanego ;-)

pozdrawiam resztę..

Dygotka mój też ma "typowe objawy" ciążowe. Raz w sklepie przylapalam go przy półce ze śledziami (których nienawidzi) i mówi mi że naszla go taka ochota na śledzie i nie wie czy kupić czy nie :D
Doli u mnie to samo...do tego pachwiny mnie bola...chociaż czuć że dzidzia rośnie :)

Hej dziewczyny:) sporo już Was poczytałam i postanowiłam dołączyć. Powiedzcie czy tez chce wam sie wieczorem tak szybko i bardzo spać? Ja max o 23/24 padam i podobno zasypiam w pół minuty.

Anemonne ja o tej godzinie to się już na drugi bok obracam Ja zasypiam ok 22 teraz a na samym początku ciąży to spałam juz ok 21 i to cały dzień jak zombie nie wyspany byłam

Olusia mam nadzieje ze badania udane :-)

Dygotka co do sexu , to ja raczej chce a moj sie broni lol, boji sie ze cos dzidziusiowi zrobi :p
Tak tez było w pierwszej ciazy.

Doli ja miewam tez czasami takie bóle czy ciągnięcia ale to mija, najcześciej jak wstaje z łóżka i fotela ..., jesli nie minie idz do lekarza ...

Anemone witaj :-)
Mi sie wiecej spac chce niz przed ciaza , jak mam wolne to juz 22/23 padam lol

reklama
Anemonne cześć :-) wytrzymała jesteś, ja padam ok.22, a gdybym połozyła się po 20, to też bym zasnęła...

Olusia jak po wizycie?

My się przytulamy od czasu do czasu, gin nie zabronił.
Mi mdłości chyba nieco odpuszczają, zjadłam dziś leczo z kaszą pęczak i całkiem dobrze się czuję :) Trzymam kciuki za te, które dalej się męczą, oby z każdym dniem było lepiej :-)

Do góry