reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Wiecie co jest taki żółw z lampka nocną, ktora imituje fale na ścianach i suficie oraz dźwięk, szum fal. Mój 13 letni syn włącza ją sobie póki nie ma jeszcze siostry na świecie i zasypia migiem :) a zwykle miał problemy z zasypianiem :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1429652976.886901.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429652976.886901.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429652976.886901.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Dziękuję za dobre słowa. Michał nie miał jak wstawić bo na noce do pracy chodził. Dzisiaj pierwsza noc w domu. Nie ma kto mi jej na spacer wziąć. Ale lubię z nią chodzić bo chociaż tyle wyjdę z domu. Mnie np relaksuje gotowanie wiec kilka razy w tyg mam moja teściowa bierze mała a ja idę się odprężyć przy garczkach :) przespalam się trochę i jest mi lepiej. Najbardziej wykańcza mnie jej usypianie wieczorne. To że w nocy wstaje to przywyklam :-)

Tabasia a co masz ns mysli, ze źle? Ja jutro chyba pokaże położnej bo mi szew wychodzi a w jednym miejscu jest siny punkcik i tam pod skóra czuje jskby igle...pewnie szew sie od środka wbija...w ogole to tez mi sie szycie srednio podoba....u mnie z kolei w druga stronę Doli, ja bym sie mocniej zszyla ;-)

Renatka gratuluje!!! Wyglada na dużego! Kogo tam wykorzystałas?! :-D

Anulka wiadomo zmęczenie robi swoje...u nas do młodej dzis wstaje maz. Wlasnie spuscilam cycki (240ml :szok:) i ide spać!

Doli Twoja tesciowa jest dziiiiiwna :eek:

Nam czesto znajomi (głownie faceci) dają koperty z kasa (50-100€) a kobiety ciuszki (ale nowe!!!). Nie wiem jakie w Pl sa zwyczaje..ale stary rożek :eek:

U nas w szpitalu nie kapią, ew główkę myją. Choc w pokoju do karmienia jest taki duzy zlew/wanna wiec pewnie jeśli sie chce to polozna moze pomoc/pokazać.

Jak Wasze maluch funkcjonują w dzien? Bo moja je/kupa/spi/rozgląda sie. Nie wiem zbytnio co macie na mysli, ze usypiacoe na wieczor. I to jeszcze tsk długo!! Czy na rękach..moja jak sie ja przewinie i zje importerzy to zasypia czy to lozeczko czy ręce czy kanapa. Nie ma żadnego specjalnego usypiania..ona spi ponad 20h na dobę..

Dobra płatki z mlekiem zjedzone, dobranoc!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry