reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Super... Nadrabialam i notowalam od razu. Odlozylam tel bo mała ryczala i znikło co npisalam. Ja się zalamie z tym tel.

Tabasia nie wkrecaj sobie,napeqno wszystko jet ok. Ja tez sobie wkrecam ze np.przyjdzie list z tej krwi co pobierali z piętki.

Asia no w końcu! Dajesz :)

Oltoma no to teraz na spokojnie.

My dziś bylysmy na długim spaxerku :)

Asia wow to zycze szybkiego porodu :) bez oxy :)

Myla a u was tak nie wieje ? ja wyszlam na 30 min tylko bo mega wialo i sama zmarzlam na maksa :(

Asia, super, powodzenia!! :-)

Oltoma, dobrze, że to tylko czop i że masz w końcu termin cc:-)

Asia86Wro gratulacje!

Kuklaki, co u Was, jak się czujecie?

Pat, fajnie, ze już do domku, nie martw się, Wojtuś będzie coraz głośniej płakał, usłyszysz ;-)

Muminek, kciuki, żeby szybko wszystko wróciło do normy &&&

Karina, kurczę, może Emily dobrano źle leki... mam nadzieję, że sie poprawi :*

U nas dziś bardzo nieprzyjemny, zimny wiatr. Rano byliśmy z małą na integracji sensorycznej. Dostaliśmy zestaw ćwiczeń do domu i mamy przyjść za miesiąc. A jutro okulista.
Byłam dziś jeszcze u gin i wszystko ok.

Asiatipl kciuki &&&&&&&&&

Asia86Wro gratulacje!

Karina zdrówka dla dzieciaczków!

my dziś byliśmy na ważeniu i mały w tydzień przybrał 345g! i u nas od wczoraj zaczęły się jakieś problemy z kupą :( mam nadzieję że to tylko przejsciowe.

reklama
Do góry