reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

A ja juz marze o urlopie za granicą najpewniej we Francji , ruszymy do teściowej samochodem. Z tego co czytałam to od 5ego miesiąca do 7ego najlepiej podróżować z dzieckiem chociaż jak to.sobie wyobrażam to będzie niezły hardcore ;-)

reklama
jak mnie mdli :(
jest dobrze tylko wtedy jak jem.. no ale w taki tępie dobije zaraz do wagi sumo ;(

ja wiem, że pojedziemy na Chorwację albo do Bułgarii lub Czarnogóry, pieprze wszystkie ciotki klotki i babcie :p nie będa mi mówić jak i kiedy mam jeździć jak z 1 dzieckiem, wiem, że im mniejsze dziecko tym lepiej bo spokój jest, mój 3 latek nie śpi w aucie, jak jechaliśmy do Szwajcarii to całą drogę glonojad ryczał to był dramat , dwie doby wrzasków potem powrót, jak pojechaliśmy znowu pół roku później było ciut lepiej - ale minimalnie, drogę powrotne przegadałam z nim przez 17 godzin to był dramat :szok:więc jestem juz przygotowana na wszelkie zło podróży hehehe, zwlaszcza, że płacz z nudów włącza mu sie po 30 min jazdy :p :p taki egzemplarz mamy hehe

Aylin znalazłam już :p

Asiulka, żebym ja tak umiała spać.... ;/

Doilores niezly egzemplarz moja jako niemowle wsadzilo sie do nosidelka i odrazu spala miala miesiac jak z nad morza wracalam i przespala prawie ala droge 10 hdostala butle i w kimono... nie mialam nigdy problemu jak z nia sama jezdzilam siedziala w foteliku i zasypiala nawet teraz jako 5latek po pol h jak gdzies jedziemy to zasypia heh

Asiulka tylko pozazdrościć!!!!! :D
za to moj śpi od 19 do 7 ;-) bez pobudek i to od 4 mc życia także, szykuje się, że drugie da mi mocno w kość ;-)

Doli moja tez, myślisz, ze drugi raz nie będziemy miały tyle szczęścia? :confused:

Co do podróży to u nas jest coraz gorzej, tzn tragedii nie ma ale juz bym z nią sama nie pojechała a jeździłam kilka miesięcy bo spała ładnie..moze czas fotelik jej kipic, moze w tym nosidle juz jej niewygodnie...

Ostatnia edycja:
Lei wszyscy straszą, że jak pierwsze takie to drugie odda z nawiązką hahaha musze się przyzwyczaić do nieprzespanych nocy :p

Ile ma Twoja córa? ja przesadziłam małego do fotelika 9-18 kg jak miał 11 mc bo był duży :/

Moj 4 lata a jak wracalismy z nad morza w sierpniu- zaznacze ze w nocy - to spal max 3 h. Myslalam ze zeświruje. A nad ranem to co chwile wymioty. A noce to mi od poczatku pieknie przesypial - takze teraz tez juz sie boje ;)

dziewczyny!!!
Potrzebuję pomocy...od wczoraj meczy mnie mega migrena a dziś doszły jeszcze wymioty i biegunka...czy macie jakieś domowe sposoby...ciąża mocno daje mi się we znaki

Martas slyszalam i amolu ale na zatoki. Moze nasmaruj nim skronie... ponoc jest bezpieczny w ciazy.
Moja prababcia miala ciagle bole glowy i wiazala ciasno czolo chustka i przykladala liscie babki lancetowatej... nie wiem mize wygoogluj. A jak jest bardzo zle to lekarze pozwalaja panadol,apap wszystko na paracetamolu.

reklama
Do góry