reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ann ja mam kocura i to chyba zalezy jak jest wychowany. Nasz kot spał na naszym łóżku i odkad wiedziałam że jestem w ciązy to go odzwyczajalismy od łózka a uczyliśmy spać w legowisku. Trwało to ok 2 miesiące ale sie udało.
Kot raz wskoczył do łózeczka jak było puste na szczęście i Antosia jakos mijał szerokim łukiem. Potem jak mały leżał na macie to kot go wąchał ale nie zaczepiał.
Teraz kot i Antek to najlepsi kumple.
Dodam że mój kot nazywa sie Paskuda i waży 8 kilo więc ogromniasty jest:-D

reklama
Dygotka,
wlasnie nasza kotka tez spi z nami, najbardziej meczy mnie bo chce spac obok mojej glowy i tak w nocy budzi mnie ze 2 razy;/ reszte nocy gdzies spi w stopach. Bardzo ciężko ją odzwyczaic. Moze kupno kociego poslania cos pomoze? Co rozumiesz przez odzywyczajanie? :-) bo ja ja wyganiam a ona dalej uparcie robi swoje :angry:

Nie wyobrażam sobie nauczyć czegokolwiek moich dwóch futer :p. Na szczęście mamy mieszkanie 2 pokojowe, wiec maluch będzie miał łóżeczko w naszej sypialni zamykanej drzwiami. Jak na razie owych drzwi się jeszcze nie dorobilismy wiec kociaste śpią z nami w łóżku.

W ciągu dnia wiadomo, będę musiała mieć oczy dookoła głowy, ale za to w nocy będzie spokój :-).

Ann my właśnie kopiliśmy dla kota takie posłanie legowisko mięciutkie i z uporem maniaka odnosiłam go tam kiedy tylko właził nam do łózka. W nocy nie odnosiłam go rzecz jasna tylko zwalałam nogą :rofl2: a w dzień odnosiłam co chwila do legowiska. łatwo nie było ale efekt piorunujący. Do teraz kot nie włazi na nasze łózko ani na krzesła czy kanapę. Hmm czyżbym miała ąz tak inteligentne zwierzę w domu :szok::rolleyes:

Dygotkaa Zrobię tak i ja :rofl2: położe kolo kaloryfera bedzie sie w zimie grzala i moze da nam spokoj do wiosny :D Slyszalam ze jak sie kupi lozeczko dla dziecka warto obkleic tasma dwustronna folie i na materac ja:tak:. Taki sposob na zniechecenie kota do wskakiwania do lozeczka

Moze to jest jakaś myśl. U nas kot raz wskoczył do pustego łóżeczka i potem dał sobie spokój. A jak był już Antos to w ogóle mu się to nie zdarzyło taka mądra bestia :-D

Ja mam dwie kotki i jak mieszkaliśmy na pokoju, właścicielom urodziła się córeczka. Nie było problemów z kotkami, wcześniej też miały kontakt z dziećmi. Zwierzaki wyczuwają, że to "młode".

A ja nie mam kotka :-(

martas ja wyladowalam w szpitalu z powodu silnych wymiotow...wiec nie zastanawiaj sie i pedz do lekarza

Zaczynam sie co raz gorzej czuc... :-(

hej :)
Ja znowu mega zapracowana, dzis rano zachcialo mi sie malowania i wlasnie skonczylam remont przedpokoju...Arek sie zdziwił jak wrócił :-D W sumie to w tej ciazy jeszcze tylko nie remontowalam kuchni :zawstydzona/y:
Wykonczona jestem ale musialam zajrzeć żeby zobaczyć co sie tu dzieje, czy jest porzadek :-p

reklama
Do góry