reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

ja na płynnej ze względu na spustoszenie jakie moja księżniczka poczynił podczas porodu.. prawdopodobnie mam 3 stopień uszkodzenia krocza razem ze zwieraczami:(:banghead::banghead::banghead:

o zesz :( brzmi strasznie :( czy przez to bedziesz miala jakies dodatkowe badania robione czy cos ? moze maja jakies nie wiem lasery czy cus zeby ci sie to szybciej goilo :( a masz jakies zalecenia co do 2 ?
a szyjka tez peknieta byla ?

reklama
Muminek, trzymaj się, auć, boli na samą myśl :(

Pat to trzymam kciuki.

Renatka z którejś dziury coś wyjdzie po tym olejku, tylko z ktorej
no właśnie mnie przeczyściło :szok:
a skurczy nadal brak...

Renatka moja mama wypiła kieliszek tego olejku wieczorem i o 1 w nocy urodziła się moja siostra. Więc to tak nie odrazu działa. Cierpliwości :)
Mila, dzięki, bo już chciałam drugą porcję wypić... a tak to poczekam :)

Pat, a ja bym chyba wolała już leżeć w szpitalu, bo tak to nadal nie wiem jak Majce opiekę zorganizować, nie wiem, kiedy się zacznie, ale pewnie na szybko trzeba będzie pomoc organizować, to mnie przeraża najbardziej...

EDIT:
znów mnie przeczyściło !!!
:baffled:

Ostatnia edycja:
Muminek wspolczuje, tym bardziej ze ta dieta, no ale trzeba myslec pozytywnie, oby jak najszybciej sie goilo

Moja rana sie dobrze goi i wszystko byloby super gdyby nie to ze pare dni temu zauwazylam ze w miejscu szwow na zewnatrz ktore mialam juz sciagniete pojawil sie maly koniuszek szwa :confused: i troche mi przeszkadza.. skad nie mam pojecia, pomyslalam ze moze jak polozna sciagala to gdzies sie urwal, zostal w srodku i teraz jakos sie wysunal, dzwonilam do niej i pow. mi ze rownie dobrze to szew ze srodka mogl sie przebic przez skore i wylezc, ma to obejrzec w pon. jak bedzie u mnie na wizycie i cos mam nadzieje na to poradzi

Aylin no to z tego co mowisz to by nie moglo byc od tego jeslipo 4 godz dopiero. zjadlam po 11. kasze manne na mleku, mala karmilam jakos przed 1. polezala z pol godz i dopiero ssie jej ulalo, potem po pol godz juz znowu cycka szukala zlapala ledwo, znow jej sie troche ulalo, ale za chwile normalnie chciala jesc, zjadla i juz patrzylam tylko czy cos znow bedzie, ale troche polezala i zasnela... No niby wiem ze normalne to ulewanie u dzieci, ale czlowiek sie jakos martwi...

Muminek bidulko, 3 stopien az, niezle,mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie...

Mila trzeba dozyc do tych 2 lat zeby spac spokojnie w nocy he he

Mysmy byli na spacerku, ale wieje strasznie wiec krotki byl spacer

reklama
Do góry