reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Dygotka gratulacje! :)

Sharmota, no ja tez mam taka nadzieje, mleko lubilam, a odkad w ciaze zaszlam to tez mnie wzielo jeszcze bardziej na mleko,, wrecz tak ze dzien bez czegos z mlekiem to dzien stracony :D jak diete cukrzycowa mialam to przesadzac nie moglam z mlekiem, to myslalam ze teraz bede mogla normalnie korzystac, oczywiscie z umiarem, mam nadzieje ze to nie to, bo przeciez chyba jak by to od tego mialo byc, to po drozdzowkach w ktorych tez np bylo mleko dodawane to tez by ulewala, a wtedy jej nic nie bylo, a jadlam te drozdzowki z 4 dni z rzedu na sniadanie :D no nic bede dalej obserwowac

reklama
Dygotka gratuluje:tak: witamy maluszka!

Lei
super ze juz w domku! na pewno z bioderkami bedzie wszystko dobrze!;-)

Anniaa gratulacje! witamy maluszka :tak:

Szaj, Sharmota, Dygotka, Aniaa gratulacje!

Myla, super, ze do domku!

Pat, dobrze, ze Cię zostawili, kciuki, żeby szybko się rozkręciło :*

Aga, jesli się boisz, że nie usłyszysz małej, to może jednak przenieście łóżeczko albo kup nianię elektroniczną?

Renatka, jak tam?

Małgosia kończy dziś 4 tygodnie :-)

reklama
Piękny dzień! Dwa maluszki:)

Dygotka, gratuluje!!!!! A jednak poniżej 4 kg:) Wracaj szybko do sił i poproś o przeciwbólowe!

Aniaa, wielkie gratulacje! Kolejny ekspress w kwietniowkach!!!

Myla, Lei, cieszę się, że juz w domku!

A ja po wizytach. KTG Maluszka ok. Linia skurczy jak od linijki. Ginka uprzedzając moje pytanie kazała odstawić magnez i nospe bo zatrzymują skurcze.
Anestezjolog Matysku:) jaki przystojniak:) Podpisał ostatni dokument do kompletu weryfikacji cc. SMSa z terminem brak:| No nic czekamy....

Do góry