reklama
Siedze na patologii. Na początku byłam na porodowce tam wszystko wypelnilam i stwierdzili że na patologie i w sumie dalej nie wiem co maja w planach...na pewno bez małego juz nie wyjde bo jego dokumenty wypełnione tez ale kiedy cos postanawia to nie wiem...dzisiaj na pewno nie
Dziewczyny a myslicie ze dziecku moze sie ulewac od tego ze np nie toleruje mleka krowiego ktore ja pije? bo sama nie wiem czy to zbieg okolicznosci ze pare razy jak wlasnie zjadlam cos z mlekiem to Malej sie potem ulewalo... i sie tylko martiwe bo nie wiem czy powinnam zrezygnowa z mleka czy nie, z drugiej strony na poczatku jadlam np sernik i to przeciez tez nabial i Malej nic nie bylo i tak samo jak np jadlam drozdzowki...
Hej
Wlasnie wrocilam od lekarza zachaczylam jeszcze o male zakupy A wiec skurcze tez juz jakies mocniejsze mi zapisalo, ale lekarz stwierdzil ze wszystko ok tetno dzidzi super i na tym moja wizyta sie skonczyla
Pat z jednej strony ja bym chciala juz byc w szpitalu bo wiesz ze do domu wrocisz juz z dzidzia no ale jak masz tylko czekac az samo sie cos zacznie to rzeczywiscie chyba lepiej w domu. Ale mysle ze maja jakis plan na Ciebie bo inaczej by cie puscili jezeli nie masz boli i wody nie odeszly...
Ja w kazdym razie czekam dalej
Wlasnie wrocilam od lekarza zachaczylam jeszcze o male zakupy A wiec skurcze tez juz jakies mocniejsze mi zapisalo, ale lekarz stwierdzil ze wszystko ok tetno dzidzi super i na tym moja wizyta sie skonczyla
Pat z jednej strony ja bym chciala juz byc w szpitalu bo wiesz ze do domu wrocisz juz z dzidzia no ale jak masz tylko czekac az samo sie cos zacznie to rzeczywiscie chyba lepiej w domu. Ale mysle ze maja jakis plan na Ciebie bo inaczej by cie puscili jezeli nie masz boli i wody nie odeszly...
Ja w kazdym razie czekam dalej
Renatka1982
Fanka BB :)
Kuklaki, no ale nic się nie dzieje.... ile trzeba czekać żeby to zadziałało ???
:/
:/
Aga u mojej koleżanki malutka miała uczulenie na mleko i jak ona pila to mała miała kolki. Może spróbuj odstawić i zobaczysz
Joanna skurcze mam ale nieregularne i malo bolesne. I wiadomo że w domu lepiej czekać. Mam tylko nadzieję że podejmą jakąś decyzje szybko a nie że będę leżeć i czekać i jak cos to wywolaja po weekendzie
Joanna skurcze mam ale nieregularne i malo bolesne. I wiadomo że w domu lepiej czekać. Mam tylko nadzieję że podejmą jakąś decyzje szybko a nie że będę leżeć i czekać i jak cos to wywolaja po weekendzie
Sharmota bo czekolada jest ok a orzechy nie dlatego Monte jest beee.
Mila ha starsza sprzedaje tacie. Na,szczęście rano do żłobka chodzi. A za tydzień mąż,do wawy jedzie wiec mamę ściągam.
Muminek plynna??? Po cesarce jest plynna. Ja w pro nawet na kolacje się załapałam normalna.
Aga jako doświadczona matka dziecka ulewającego - nie ma znaczenia. To co ty jesz przenika do dziecia po ok 4h dopiero.
Mila ha starsza sprzedaje tacie. Na,szczęście rano do żłobka chodzi. A za tydzień mąż,do wawy jedzie wiec mamę ściągam.
Muminek plynna??? Po cesarce jest plynna. Ja w pro nawet na kolacje się załapałam normalna.
Aga jako doświadczona matka dziecka ulewającego - nie ma znaczenia. To co ty jesz przenika do dziecia po ok 4h dopiero.
reklama
Myla... Wytrzymaj jeszcze trochę...
Renatka to wtedy lekarz, badania krwi i lampy jak coś:/
Shamrota no ja jem wszystko. Milkę z orzechami też, serio. Nie kilogramy ale kawałek.. Dziecko zna smaki z wód z okresu ciąży i dopiero jak coś wyjdzie to trzeba popatrzyć, wiadomo nie jeść naraz alergizujacych rzeczy ale nie żyć tylko na ryżu i narchewce...
Lei co tam wyszło??
Mila gdyby nie przedszkole to bym pier... Dostała...
Muminek Hmmmm.. Jak to??? :/ ja miałam 1 dobę płynna po CC a potem normalne jak inne... Wiesz.. Galaretka z owocami i bitą śmietaną po obiedzie hehehe
Wróciliśmy ze spacerku wieje bardzo ale byliśmy 20 min
Renatka to wtedy lekarz, badania krwi i lampy jak coś:/
Shamrota no ja jem wszystko. Milkę z orzechami też, serio. Nie kilogramy ale kawałek.. Dziecko zna smaki z wód z okresu ciąży i dopiero jak coś wyjdzie to trzeba popatrzyć, wiadomo nie jeść naraz alergizujacych rzeczy ale nie żyć tylko na ryżu i narchewce...
Lei co tam wyszło??
Mila gdyby nie przedszkole to bym pier... Dostała...
Muminek Hmmmm.. Jak to??? :/ ja miałam 1 dobę płynna po CC a potem normalne jak inne... Wiesz.. Galaretka z owocami i bitą śmietaną po obiedzie hehehe
Wróciliśmy ze spacerku wieje bardzo ale byliśmy 20 min