reklama
Sharmota ja tez od razu bym pojechala, lepiej dmuchac na zimne, a jak nie czujesz ruchow to bez zadnej łaski musza Cie zbadac, trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok
Czekamy oczywiscie na informacje
Moj maluszek tez ostatnio duzo mniej sie rusza i jak narazie to jedyny znak ze jednak moze urodze w tym roku hehe
Teraz to codziennie juz nowe maluszki sie pojawiaja, faktycznie mało nas w dwupakach juz zostalo
Czekamy oczywiscie na informacje
Moj maluszek tez ostatnio duzo mniej sie rusza i jak narazie to jedyny znak ze jednak moze urodze w tym roku hehe
Teraz to codziennie juz nowe maluszki sie pojawiaja, faktycznie mało nas w dwupakach juz zostalo
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Muminek ja tez robilam badania na mutacje oraz kariotypy, odnosnie immunologii to wyniki mialam dobre... wyszla jedna mutacja i na nia bralam fragmin ale tez dlatego ze jestem po ivf - pierw 2,5 tys j a potem 5 tys. Poki co zastrzyki jeszcze biore...
sharmota jedz do szpitala, szybko! lepiej sprawdzic co i jak
Doli ja tez mam duuuuuzy biust... masakra.... ! i bola mnie, twarde, odciagam pokarm bo mam go coraz wiecej....ale odciagania to przystawiam do piersi maluszki;-)
sataga niezla poza, a jak jej wygodnie, jak na plazy
Cos od 2h zle sie czuje, jest mi nie dobrze, mdlosci, pobolewania, slabo i duszno, nie wiem czy mam jechac do lekarza, czy odczekac jeszcze chwile...
sharmota jedz do szpitala, szybko! lepiej sprawdzic co i jak
Doli ja tez mam duuuuuzy biust... masakra.... ! i bola mnie, twarde, odciagam pokarm bo mam go coraz wiecej....ale odciagania to przystawiam do piersi maluszki;-)
sataga niezla poza, a jak jej wygodnie, jak na plazy
Cos od 2h zle sie czuje, jest mi nie dobrze, mdlosci, pobolewania, slabo i duszno, nie wiem czy mam jechac do lekarza, czy odczekac jeszcze chwile...
Ostatnia edycja:
Anulka90
Fanka BB :)
Jak moja leżała pod lampami to się śmiałam ze na Miami jest
Asia86Wro
Pat,
no widzisz... Niestety nie mam wyboru - muszę czekać do 21go
Z badań USG wynika, że mała zdrowa, wody płodowe ok, łożysko ok, więc się nie martwię na zapas. Tylko te skurcze przepowiadające coraz ciężej mi znosić, bo tchu mi wtedy brakuje i żebra się tak nieprzyjemnie wbijają :|
no widzisz... Niestety nie mam wyboru - muszę czekać do 21go
Z badań USG wynika, że mała zdrowa, wody płodowe ok, łożysko ok, więc się nie martwię na zapas. Tylko te skurcze przepowiadające coraz ciężej mi znosić, bo tchu mi wtedy brakuje i żebra się tak nieprzyjemnie wbijają :|
muminek03
Asia to przynajmniej masz jakieś skurcze.. ja jutro zaczynam 41 tydzień i jak na razie cisza. moja młoda szaleje tak jak szalała, czopa ani widu ani slychu no i u mnie termin na 15 a dopiero na 20 mam skierowanie do szpitala i żadnego skierowania na ktg. dobrze ze mam swój detektor tętna bo bym chyba chwilami zwariowala
reklama
Myla Novak
Aylin złe zrozumiaam
Doli czekolade przy karmieniu???
Doli gratulejszyn
Doli czekolade przy karmieniu???
Doli gratulejszyn