reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Sharmota ja tez od razu bym pojechala, lepiej dmuchac na zimne, a jak nie czujesz ruchow to bez zadnej łaski musza Cie zbadac, trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok :)
Czekamy oczywiscie na informacje
Moj maluszek tez ostatnio duzo mniej sie rusza i jak narazie to jedyny znak ze jednak moze urodze w tym roku hehe :)
Teraz to codziennie juz nowe maluszki sie pojawiaja, faktycznie mało nas w dwupakach juz zostalo

Muminek ja tez robilam badania na mutacje oraz kariotypy, odnosnie immunologii to wyniki mialam dobre... wyszla jedna mutacja i na nia bralam fragmin ale tez dlatego ze jestem po ivf - pierw 2,5 tys j a potem 5 tys. Poki co zastrzyki jeszcze biore...

sharmota jedz do szpitala, szybko! lepiej sprawdzic co i jak

Doli ja tez mam duuuuuzy biust... masakra.... ! i bola mnie, twarde, odciagam pokarm bo mam go coraz wiecej....ale odciagania to przystawiam do piersi maluszki;-)

sataga niezla poza, a jak jej wygodnie, jak na plazy :tak:

Cos od 2h zle sie czuje, jest mi nie dobrze, mdlosci, pobolewania, slabo i duszno, nie wiem czy mam jechac do lekarza, czy odczekac jeszcze chwile...

Ostatnia edycja:
Ale mi zimno
..:( trzęsę się jak nie wiem.. :(

Tabasia ja też ktg nie miałam, tylko na patologii i w dniu cc...

Sataga świetna jest hehehe :D

Szaj eeeeee weź nie czaruj .. Hehe

Pat,
no widzisz... Niestety nie mam wyboru - muszę czekać do 21go ;)
Z badań USG wynika, że mała zdrowa, wody płodowe ok, łożysko ok, więc się nie martwię na zapas. Tylko te skurcze przepowiadające coraz ciężej mi znosić, bo tchu mi wtedy brakuje i żebra się tak nieprzyjemnie wbijają :|

Olusia to tez masz ciężkie przejścia za soba, ale za to ile szczęścia teraz:) to zapytaj się kochana lekarza o to czy nie powinnaś jeszcze przez jakiś czas brać zastrzyków.

Asia to przynajmniej masz jakieś skurcze.. ja jutro zaczynam 41 tydzień i jak na razie cisza. moja młoda szaleje tak jak szalała, czopa ani widu ani slychu :( no i u mnie termin na 15 a dopiero na 20 mam skierowanie do szpitala i żadnego skierowania na ktg. dobrze ze mam swój detektor tętna bo bym chyba chwilami zwariowala:)

Muminek ja nawet skierowania jak na razie nie mam...mam nadzieję że w środę będzie jakiś ogarnięty lekarz i wtedy pogadam o ewentualnym wywołaniu...

reklama
Do góry