reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myła to jest tylko kwestia dobrej organizacji ;)

Ja na początku byłam przerażona jak sie okazało, ze jestem w ciazy bo córcia miała 9mcy i drugie na ten moment nie była planowane ale cóż zrobic. Trzeba będzie to ogarnąć. Tym bardziej, ze dwójka na raz jest na takim samym etapie a tu córka będzie chciała sie bawić a tu trzeba dzidzia ululalac, nakarmić, cos ugotować....

Miałam dzis intensywny dzien takze zaraz padam w objęcia Morfeusza :cool2:

Ostatnia edycja:
Myła to jest tylko kwestia dobrej organizacji ;)

Ja na początku byłam przerażona jak sie okazało, ze jestem w ciazy bo córcia miała 9mcy i drugie na ten moment nie była planowane ale cóż zrobic. Trzeba będzie to ogarnąć. Tym bardziej, ze dwójka na raz jest na takim samym etapie a tu córka będzie chciała sie bawić a tu trzeba dzidzia ululalac, nakarmić, cos ugotować....

Miałam dzis intensywny dzien takze zaraz padam w objęcia Morfeusza :cool2:

milego tulenia ;)
Ja rano nie moge sie dobudzić, jak juz wstane to jest ok ale po sniadaniu znowu robie sie śnięta wiec jak tylko moge to ide w kime 9dzis pospalam 2 godziny) a wieczorem to czy spie czy nie spie w dzień to jak sie klade tak mi sen przechodzi :-(

Myla dlatego boje sie tego wszystkiego po porodzie... bedzie co robic i to podwojnie... na pewno mama mi pomoze w tych pierwszych dniach i dalej..no i oczywiscie moj tez bedzie pomagal, nie ma wyjscia hehe .. ale poki co nie wyobrazam sobie tego jakos...

Spać nie moge bo mnie mdli!! :/

Pocieszam sie tylko faktem, ze hormony muszę miec wysokie, w poprzedniej ciazy tak nie miałam :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Neta ja Rzeszów:) wiec jakbyś bywala to daj znać. Na bezpiecznego malucha tez zapisana jestem ale raczej nie pojde. Bo mam urlop zaplanowany. Dla mnie żadna strata akurat gdyx tydzień wcześniej mam szkolenie z pierwszej pomocy

Do góry