reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Ja jestem z Bydgoszczy.
Co do opieki to ja sobie nie wyobrazam pierwszych dni bo jednak zmęczona,obolala nowa sytuacja a tu jeszcze dwójka dzieci... Gdybym miała mieć bliźniaki to bym ocipiala chyba
Co do opieki to ja sobie nie wyobrazam pierwszych dni bo jednak zmęczona,obolala nowa sytuacja a tu jeszcze dwójka dzieci... Gdybym miała mieć bliźniaki to bym ocipiala chyba
Myła to jest tylko kwestia dobrej organizacji
Ja na początku byłam przerażona jak sie okazało, ze jestem w ciazy bo córcia miała 9mcy i drugie na ten moment nie była planowane ale cóż zrobic. Trzeba będzie to ogarnąć. Tym bardziej, ze dwójka na raz jest na takim samym etapie a tu córka będzie chciała sie bawić a tu trzeba dzidzia ululalac, nakarmić, cos ugotować....
Miałam dzis intensywny dzien takze zaraz padam w objęcia Morfeusza
Ja na początku byłam przerażona jak sie okazało, ze jestem w ciazy bo córcia miała 9mcy i drugie na ten moment nie była planowane ale cóż zrobic. Trzeba będzie to ogarnąć. Tym bardziej, ze dwójka na raz jest na takim samym etapie a tu córka będzie chciała sie bawić a tu trzeba dzidzia ululalac, nakarmić, cos ugotować....
Ostatnia edycja:
Myla Novak
Fanka BB :)
Myła to jest tylko kwestia dobrej organizacji
milego tulenia
Ja rano nie moge sie dobudzić, jak juz wstane to jest ok ale po sniadaniu znowu robie sie śnięta wiec jak tylko moge to ide w kime 9dzis pospalam 2 godziny) a wieczorem to czy spie czy nie spie w dzień to jak sie klade tak mi sen przechodzi :-(
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Myla dlatego boje sie tego wszystkiego po porodzie... bedzie co robic i to podwojnie... na pewno mama mi pomoze w tych pierwszych dniach i dalej..no i oczywiscie moj tez bedzie pomagal, nie ma wyjscia hehe .. ale poki co nie wyobrazam sobie tego jakos...
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
Neta ja Rzeszów wiec jakbyś bywala to daj znać. Na bezpiecznego malucha tez zapisana jestem ale raczej nie pojde. Bo mam urlop zaplanowany. Dla mnie żadna strata akurat gdyx tydzień wcześniej mam szkolenie z pierwszej pomocy