reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
dziewczyny kidy wy nadazacie pisac tyle???
ja kwas biore ale wczoraj sie zastanawialm czy nie zamala dawke.
spac mi sie chce na okraglo, dobrze ze mloda wspolpracuje dobrze, budzi sie sama o 7 do przedszkola, jeszcze psa przed przedszkole musze wyprowadzic bo w tyg jestem sama bez eM.
lenia mam strasznego, dobrze ze dyr i ksiegowej jeszcze nie ma,

Aylin duzo pije glownie niegazowana wode i bardzo czesto chodze do toalety.
Tym jedzeniem na mdlosci to musialabym caly czas gębą ruszac hehe nie no jem w malych porcjach a czesciej bo jesli sie spoznie z jedzeniem to wymiotuje a jak nie to caly czas mnie mdli jakbym byla na kacu jakims caly czas najgorzej jak wejde do pomieszczenia wiecznie mi duszno i zaraz odruch wymiotny... z Zuzia mialam to samo ale od 9 tc do 14 tc mam nadzieje ze z drugim trymestrem mi to przejdzie bo bedzie przerabane

ja kwas bralam przed i teraz tez .

karte mialam zalozona na drugiej wizycie - ok 8 tydz jak zobaczyla USG. Byłam w 6 tyg ale wtedy było za wczesnie, ale mam wpisaną tą wizyte tez w karte.

Neta82 - to od moich tesciow juz do Ciebie nie bedzie daleko ;) choc oni jeszcze w lubelskim.

Mila super i zazdroszczę. Ja mam wizytę w wtorek :) nie moge sie doczekać!!!!

Asia ja mam to samo, najgorzej jak za późno zjem, chyba tylko ciężarne to rozumieją bo moj maz np dalej nie, mimo, ze go poganianiam jeśli to on mi robi bo czasem 30 sekund robi różnice, szczególnie z rana. Miałam robic wieczorem kanapki na rano ale mi nie wychodzi ;)

Dzis mam w planie piknik, choc leżę dalej w łóżku i zdycham..no ale muszę sie zmusić bo od siedzenia w domu jest mi tylko gorzej takze staram sie byc aktywna.

Ostatnia edycja:
Doliores no chyba bede musiala zapisywac zeby jakos to wszystko ogarnac... normalnie na ta chwile nie wybrazam sobie tego wszystkiego...:-)

milia ja ostatnio na herbacie, sokach i tez nie kazdych jestem i wodzie..bo malo jem bo nie dam rady... tak mnie mdli i odrzuca... :-(

Ja kwas tez juz bralam przed ciaza

Lei, idź wyrwij się :-)będzie super

Olusia dasz radę :-) ja też z jednym zapisywałam było to zwlaszcza pomocne wtedy jak Go wysypywało i mogłam spr. po czym ;-) u Ciebie większa zaskoczka bo pierwsze dzieci ;-) już zaczynasz coś wybierać?? :-) wózki? łóżeczka?

reklama
joanna84-84 no ja mialam pozno zalozona karte bo chyba w 8 tyg.. poniewaz na pierwszej wizyccie bylo widac pecherzyki i lekarz mi nie wystawil jeszcze wiec czekalam do nastepnej wizyty ale w 6 tyg trafilam do szpitala na 2 tyg wiec nie mialam karty.. dopiero po wyjsciu ze szpitala i pojsciu do swojego lekarza zalozyl mi karte ciazy... :tak:

Doliores tak tez wlasnie zrobie, bede zapisywac i bede wiedziec co i jak....nie szukalam jeszcze wozeczkow ani lozeczek, ale najwyzsza pora sie tym zajac... troche ubranek juz mam bo dostalam od przyjaciol, no ale to bardzo malo... ostatnio zle sie czuje i nie mialam mozliwosci chodzenia po sklepach.. ale mysle ze lada moment zaczne to robic..:-) widzialam jeden wozek ktory mi sie podobal, miala go jedna laska na dworze.. co prawda byl czarny ale pewnie sa tez inne kolory... wiec bede szukac !!

Do góry