reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

hehe, skąd wiesz, że OSTATNIE ?
Może jeszcze dwa tygodnie przed Tobą :)
;)

Czyli ostatnie dni ;) Nie ostatnie "kilka/parę" :p
Ja ostatnio kiepsko śpię, do tego hemodupki znowu zaczęły dokuczać - i to bardziej niż zwykle. Normalnie mam dość, a tu jeszcze urodzić trzeba... Aż chyba sobie obejrzę ponownie, na poprawę humoru, "Jak urodzić i nie zwariować".

reklama
Dobra dziewczyna mój też teraz przez 2 tyg przybral 600 gr a to było tydz temu usg..więc już ma wiecej, ale znacznie mniej niż twój

u nas w szpitalach jest tak, że powyżej pewnej wagi jest cc, zwłaszcza jak to 1 dziecko,nie wszędzie oczywiście, ale coraz więcej normalnych lekarzy..

5 kg? :szok::szok:
no to teraz w szoku jestem

Bardzo bym nie chciała CC no ale wiadomo jak nie dam rady SN to nie będzie innego wyjścia, to moja pierwsza ciąża więc nie wiem jak mój organizm zareaguje

Ja szłam do szpitala i nie musiałam być na czczo..więc może jeszcze jakieś inne badania chcą robić albo podax oxy lub ewentualnie cc..badania podstawowe robią w szpitalu cała dobę i nie patrzą na zawartość żolądka ;)

reklama
natasza jak to nażarłaś się???!!!! ale głodówka na 2 dzień była co ? :D

Ruszyła lawina dzieciaczków od wczoraj tralalala..przerwa na święta - prawidłowo ;D

Do góry