reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Ostatnia edycja:
reklama
Ja pp wizycie, gin określił mnie jako tykajaca bombe na beczce z prochem :p. Wyszło mi tylko wysokie ciśnienie, najpierw 150/80 i na drugim pomiarze 140/80. Rozważam podjechanie na IP i podkoloryzowanie sytuacji, może mi poród wywolaja :p jestem juz w desperacji :p

dzisiaj lekkostrawna dieta i jak życ?! jak już nutelle opyliłam a teraz kanapki z serem, bo takie light są przecież :/

Szaj hahahahaha zawsze możesz zrobić mini truchcik przed wejściem na ip i ciśnienie cudnie wzrośnie :p :p to jak? jedziesz? czy dziś tylko sataga? :p

Hej dziewczyny...musze się pochwalić otóż Wróciłam właśnie od lekarza, standardowo nic się nie szykuje,wszystko pozamykane ;/ Mały juz wcale nie jest taki mały bo waży ok 4400 ale jest zdrowy, i ogólnie wszystko dobrze ;) a co najważniejsze dostałam skierowanie do szpitala na poniedziałek 13.04 czyli idzie tak jak planowałam ;) mam nadzieje że Mały juz tam wytrzyma do poniedziałku i nie będzie kombinować w weekend z wyjściem, a w poniedziałek rano stawie się grzecznie do szpitala i zaczną mi robić badania, a wiecie może jakie badania będę mieć robione? Wiem że muszę być na czczo wiec pewnie krew i mocz, i pewnie te podstawowe usg i ktg, nic innego nie przychodzi mi do głowy

reklama
Do góry