reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej. Jestem jestem.
Dziwne ale mimo tego ze przespalam pol dnia to zasnelam i przespalam caaala noc z jednym soku o 3.30

Oprócz mdłości porannych nic mi nie jest ;)

Cypi dziś szaleje,czuje się idealnie. Ja mu dziś dam jeść cały dzień czekoladę...

Patinha zazdroszxse!!!!!!

No ciekawe czy unas na forum będzie jakaś pomyłka, ale jaja by były;) Myla a ty przecież widziałaś pipke to co się martwisz. Mi to jajka na każdym usg pokazywali więc nie było szans na pomyłkę.

Kurcze mam nadzieję że szybko przyjdą te moje wyniki krwii i nas puszczą do domu. Już tak tęsknię za Laurcia że nie wiem.

Trzymam kciuki żeby wam wreszcie porządne skurcze na tym ktg powychodzily :D

Margo super że was też w końcu do domu puszczają.

Mi już 5 lekarzy potwierdziło w sumie dziewczynkę, nie wierzę w zbiorowe zaćmienie :p.

Mila, mi się na razie nic nie pisze, buuuu :p.

Margo, super, że już do domku:-)

Witam się i ja. W lekkim dołku. Skurcze przeszły, wymęczyły mnie 24h. Miałam nadzieje, że to będzie już. A teraz znów zastanawiać się kiedy.-?:-\

reklama
Ja pipki nie widziałam. Takze byłyby niezle jaja...

Asiorek to tak jak u mnie, głucha cisza...
Asia wspolczuje..tak Cie wymęczyło i nic :sorry2:

Do góry