reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej
zapomniałam, że sama muszę się umawiać na wszystkie badania i musze na to usg genetyczne się umówić :/ mam nadzieje, że będą terminy..no raczej muszą.. dzisiaj zapytam

Anulka && za wizyte :-)
mmona hej

Kulkaki super :-)) ja koniecznie chcę wiedzieć przed, chociazby ze wzg na imię ;-)

Tabasia 1 usg? o matko z córką :-D nie ogarniam tego hehe

Olusia odpoczywaj :-)

Witam się porannie :-) Byłam wczoraj na wizycie i jestem przeszczęśliwa :-D
Kuklaki, podobnie jak u Ciebie, wg USG wychodzi mi 8 tydz. 6 dzień, dziecko ma 21,78 mm i już się rusza!! Widziałam też serduszko, wszystko jest w porządku :-)
Szłam na tą wizytę z duszą na ramieniu, bo tak jak pisałam wcześniej, ostatnio właśnie na drugiej wizycie dowiedziałam się, że ciąża obumarła, a też nie miałam żadnych plamień, to był szok...
No ale teraz musi być dobrze!
Następną wizytę mam 06.10 i wtedy będę miała też zbadaną przezierność karkową, a tymczasem w poniedziałek czeka mnie jeszcze wizyta u endo, bo zmagam się z niedoczynnością tarczycy i musimy sprawdzić, czy trzeba zmienić dawkę euthyroxu.

Olusia fajnie, że już w domku, dbaj o siebie, gratuluję bliźniaków :-)

Mmona witaj!

Wszystkim życzę miłego dnia :-)

Mmona2 - witaj ;)

Pisze dzis bo wczoraj nie miałam sił. W sobote tak mi dało popalić (mdłości , zgaga ) ,że aż nie wiedziałam co ze sobą zrobić a w niedziele prawie jak ręką odjął i na razie nie jest żle oby to były objawy tego że niedługo koniec I trymestru . Nie jest super ale nie ma co narzekać. Fakt mam jakis opóźniony zapłon bo wczoraj od 9 do 15 spędziłam w kuchni . Udało mi sie po 2 tyg zrobić leczo do słoikow i obiad dwudaniowy. Normalnie zajelo by mi to duzo mniej czasu ;). No i zapisałam synka na basen i trzeba było iść , myślałam że tam odpocznę ale niestety mus było wejść.Mam nadzieje że juz zna panią i następnym razem odpuści mi . A wieczorem padłam jak zabita po czym w środku nocy 2-3 h leżenia ;/ W sumie mam tak codziennie - nie ważne czy się w dzień zdrzemnę czy nie .

Co do przeczucia płci czuje że dziewczynka zresztą zawsze chcialam córe ;) W pierwszej chcialam córe ale podświadomie czułam że chłop ;) A w chiński nie wierze wtedy sie nie sprawdził ;)) Choć jak teraz sprawdzam z innym chińskim - to się sprawdził ;) No a teraz wychodzi dziewczynka ;) W zabobony nie wierze choć nie ukrywam gdzieś tam w głowie podświadomie unikam tych co znam a innych nie czytam . Ale jak sie dowiem że córa - to chyba wydam wypłate na kiecki ;) A płeć chce znać . Przechodze wszystko inaczej, potrawy inne , ogólnie więcej mogę jesć za to bardziej daje popalić. Zresztą nieważne - oby zdrowe !!!
Wizyte mam 23 , ale nie udało mi sie na USG wtedy umówić bo myślałam żę na 2 tyg wcześniej rezerwują miejsca a tu sie okazało że na 3 no i było zajęte i dopiero 30 IX. A musze 40 km dojechać do tego za pierwszym razem busem ;/ . Zapas reklamówek i wióra ; /

Miłego dnia ja dziś się obijam bo mnie po wczorajszym troche pobolewa brzuch.

Milia gratuluje i trzymam kciuki! :)

Ja nie moge sie doczekać 22.09 po Waszych historiach drżę ze strachu :(

Z córeczka tak sie nie stresowalam...

Ostatnia edycja:
Hej kobitki :-)
Witam z rana i gratuluje udanych wizyt :-D

Ja dziś zupełnie nie mam siły na nic zalegam na kanapie a mały szaleje a na 14 do pracy masakra jakaś :baffled:

reklama
Do góry