reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Witaj mmona2

Jestem po wizycie "serduszko puka w rytmie czacza" :tak:. Lekarz powiedzial ze w 8 tygodniu i 6 dniu jestem, dzidzia ma 2cm i 2 mm.
Tak sie wzruszylam ze sie poplakalam:zawstydzona/y:, jakos nie widzialam serduszka wiec gin podglosnil i bylo slychac a potem fasolka ruszala raczkami i nozkami.

Ale radocha.

Musze poszukac taki chinski kalendarz, mnie nie muli wiec niby chlopiec, ale moja mame ani przy mnie ani przy bracie nie mulilo wiec nie wiem.
A wy chcecie sie dowiedziec przed porodem czy niespodzianke wolicie.

Grunt zeby zdrowe bylo, o to sie tylko modle

Napisalam na zlym watku wiec jeszcze raz:

Czesc Dziewczynki.

Nie pisalam bo weekend szalony. Dalej mnie mdlosci mecza, zaczela sie rwa kulszowa i zaparcia :(

Dzis probowalam znalezc serduszko (mam detektor) ale chyba jeszcze za wczesnie. Sprobuje za tydzien.

Lakara tak mi przykro :( w Irlandii tak samo nic nie dadza na podtrzymanie do 12tc bo to u nich selekcja naturalna... a pierwsze i jedyne usg robia okolo 20tc. Co kraj to obyczaj. Ja ciaze prowadze u polskiego gina.

Karina 34 - Hej:)
Termin 27 kwietnia A ty?

Ja mam na 13.04 , ale bede miala cesarkę 10-14 dni przed terminem ze względu na wcześniejsza ciąże.
Fajnie ze do nas dołączyłas :-)

Kuklaki - gratuluje ♥️♥️♥️ :-) -super
Takie cos to wspaniałe przeżycie
Ja bede chciała wiedzieć co bedzie , ale jak juz wspomnialas - najwazniejsze zeby było zdrowe ... I tez sie o to modlę ...

Olusia wyszlas juz ze szpitala? Jak sie czujesz?
Z zaparciami jakos daje rade na razie gorzej z rwa :)) ta to czuje ze mi nie odpusci do porodu...

Kuklaki super wiesci :)

Mmona witaj

Dziewczynki piszcie terminy w drugim watku. W weekend dopisze ;)

Na zaparcia polecam magnez. Tylko trzeba pic codziennie. Laktuloza to chyba w ostateczności choc mi nie pomagała...

reklama
Lei magnez na zaparcia, tego nie wiedzialam.. jednak czlowiek uczy sie
caly czas ;-)

Tabasia tak dzis wyszlam z zaleceniami i lekami m.in czopki bo tabletki moga nie dac rady.. podkurowali mnie i jest lepiej. Ciekawe jak teraz bedzie.. ;-) dalej leki musze brac.. dzis tez byly wymioty ale mniej zdecydowanie.. mysle ze leki dozylne dzialaly.. zobaczymy jak na czopkach bedzie... ;-)

Do góry