reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Witajcie Dziewuszki,
widzę, że nocka nie dała wytchnienia. Miałam to samo. większość nocy się przekręcałam z boku na bok, kursowanie do łazienki. A tak mnie boli coś w kroczu,że nie mogę, nie wiem mięśnie czy pachwiny, czy co mnie tam boli ale jak takie potężnezakwasy. CHyba, że to objawy, że główka nisko??

a brzuch twardy robi mi się bardzo często i dosyć długo taki pozostaje? to coś znaczy? czy to są skurcze? ja już się gubię w tym wszystkim.
Muszę czekać na mojego gin, bo w innymmieście jest, a przez telefon to nie za wiele mi powie. ciągle mi siedzi w głowie ten termin, a boję się, że będę się tak zastanawiać, zastanawiać i w końcu zacznę rodzić.

Czeka mnie dziś jeszce nieprzyjemna rozmowa i mała przeprowadzka. nic mi się aż nie chce, jakaś czarna chmura wisi nade mną.
Choć całą noc nie spałam, to o 6 już wstałam. Ale za toprzespałam cały dzień..

Eewel powodzenia!! Jakoś na spokojnie przyjęła te końcowe objawy .. podziwiam! =))

Aylin, cóż za paznokietki, nonono ;))

reklama
Pat do k ok lezsnki kosmetyczki na ploty pojechalam :)

Dziewczyny ze bolocym spojeniem - po ciula sie męczycie???? Idźcie do rehabilitanta sie obkleić. Ten typing naprawde pomaga. A za 10-20 zl szkoda cierpieć.

Aga ja już nie mam! Kisiel wyleciał i nie powrócił... Teraz sahara..

Aylin do17??? O matko... Piękne pazury

Myla no to wylaszczylas się :D idź rozchylac nogi!

Płaczem ;,o(
wylazły 2 wielkie hemodupki (jak tu przez któraś pięknie zostały określone).... A już myślałam, że mam je pod kontrolą...

W tej ciąży to nic miłego nie mam... w pierwszej to przynajmniej mocne paznokcie i świetne włosy miałam.... teraz włosy wypadają jak zawsze i są takie nijakie sianowate a paznokcie ciągle muszę podcinać bo co chwila zadzierają mi się albo łamią...

Myla, no chyba humor poprawiony piękną fryzurą!!!!! ;o)

Ja u fryzjera wczoraj byłam, ale oczywiście jak wyszłam to wiatr i deszcz się nimi zajął i nawet sobie ich dobrze nie obejrzałam ;o(

Ech....

A tak w ogóle to mąż w interesach wyjechał tydzień temu a ja siedzę z córką u rodziców i już chce do domuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!
buuuuuu....

reklama
Do góry