reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Pierwszy raz dostałam dziś w żebra

O matko jaki ból... Dramat... Żebro boli jak dotykam..

W ogóle mi się jakoś obrócił gad i tak boli, tak się wierci że zgina mnie w pół, normalnie nogi prostuje.. Allllaaaaa

reklama
Myla to mozemy sobie podac rece, na KTG zeroo skurczy, tylko u mnie w domu to samo nic a nic, zadnego przepowiadajacego, od ostatniego tygodnia zero zmian wiec poki co nie rodzimy. Z usmiechem zostalam zaproszona na 8.04 na wizyte :-\

Przynajmniej nowa fryzura sie udala. A teraz szykujemy gniazdka dla zajaczka, moze cos przykica jutro ;-)

Doli ty to w pipie wszystkiego szukasz...

Lei u mnie zazwyczaj tez jakieś maleńkie chociaż albo nawet choć jeden porządny a dziś rowniutenko...to złośliwość :(
Byliśmy jeszcze na zakupach a teraz weszlam do domu to mnie brzuch boli. No kuzwa parodia

Zaraz bede Was odczytywać pewnie kilka stron od rana nar..obilyscie :-D

Moje spojenie sie polepszyło troszkę! Takze spotkanie mi sie udało i jestem zadowolona, pozniej mislam gina, mloda jest śliczna juz nie moge sie jej doczekać!! Ma 3300 i wszystko w porządku takze nie ma wskazań do wcześniejszej indukcji... :sorry2: Próbowałam giną wkręcić ale z żadnej strony mu nie wychodził żaden pretekst zeby przyspieszyć...szkoda..

Zapomnialam tego wiesiołka wtykać, chyba dzis sie poświęcę i meza spróbuje nakręcić na jskis seksik bo juz by mogła mloda wyjsć...

Teraz juz leze bo jeszcze zaliczyłam ostatnie łażenie po galerii hehe mini zakupki zeby dokupić czego zapomniał moj kochany, pooglądałam ciuszki w hm i jsk wróciłam to udało mi sie samej zrobic pedicure :-D

Teraz leze a maz z mloda zmywa heh kochany człowiek, moj to ten wyjątek potwierdzający regule, nie zawsze musze mu mowic, raczej sie domyśla a jak cos to pyta co moze zrobic.

No nic bede Was doczytywać...
ja też robiłam pedi;) a nie jest to wcale takie proste:)
U mnie wczoraj były skurcze jakies a dzis krecha od linijki...

Moze jeszcze nie zmecze dzis meza bo jutro mam manicure :-D

Jak cos to powiem, ze nie zdążyłam zmyć. Chyba nie maja zmywacza na porodówce? :confused:

Moj gin nie dał mi nic do podpisania ani rachunku i nie zapłaciłam za to usg...to juz sama nie wiem czy mu sie przypomni czy co..
zmywacza chyba nie mają - ja juz mam swój spakowany - na wszelki wypadek, chociaż i tak na razie mam pomalowane bezbarwnym lakierem i czuje się z tym goło:/

Jezu jak ja zobaczylam w koncu swoja picze po porodzie mowie tylko o tym jak sie tam ogolilam to padlam :)) golilam sie z lusterkiem i wydawaloby sie ze ok ale jednak nie!!

Ja dalej walcze z hemodupkami po porodzie. 2 dziady wylazly i nie chca zniknac. Przeciez jak ja sie zobaczylam tam na dole to nie wiedzialam o co tam chodzi :O jakies kurpiowskie hafty i koronki :))

tabasia odwazna jestes
ja lusterko wyciagnelam dopiero jak mialam szwy sciagniete i hemodupki juz lekko zaleczone

ja sie tez musze odkrzaczyc jutro wizyta u gina :confused:

reklama
Myla no lekarze się będą bili który ma poród odbierać ;)

Aylin już na wielkanoc naszykowane paznokcie :) he he.

Doli u mnie też pewnie byle jak wyciete ;) po omacku to robię :D

Pół dnia przelezalam masakra czuje się jak wrak ciężko mi, brzuch przeszkadza co chwilę twardy i wypchany taki... Mam nadzieję ze jutro lepiej trochę będzie.

Mój dziś spojrzał na mnie i stwierdził ze dwa dni mi daje i urodze... ;)

Do góry