reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Olusia, dobrze, ze tak szybko zareagowaliscie. Ja ostatnio tak wylądowałam po jelitowce, która sie zarazilam od małej jak miała 4mce...te mnie maz zaciągnął jak zobaczył, ze lecę mu przez ręce, kroplówki mi pomogły.

Ja mam dzis mniejsze mdlosci i juz swiruje...

Nawet udało mi sie pojechać na zakupy i upiec ciasto, które pozarlam ze smakiem. I jeszcze jajka sadzone wyciągnęłam!! Szok!

Ostatnia edycja:
reklama
ja tam nawet swojej macicy nie macam. A po ciula sie wkręcać? Generalnie wieczorami wyczuwam jedynie pecherz.... po milion razy.
i uprzejmie donosze ze juz nie waże 91 a 89. Kurde jakbym była pernamentnie w pierwszym trymestrze ciązy to bym laska bylaaaaaaaaa

Kerna a to USG 23.09 masz w rzeszowie?

Ja przez tą dietę cukrzycową to z 84 kg zjechałam na 80 ale pewnie to już koniec i jeszcze te zaparcia...
A propo leków to biorę luteinę 1-1-2 50mg dziennie wsumie 4 tabl.
Dziewczyny która podeśle link do tego zamknietego forum?

Olusia szok ja tez ostatnim razem to dwa lata temu wyladowalam w szpitalu z jelitowka mdlalam 5 kg chyba zjechalam stac nie moglam pamietam u siostry w domku bylam i policja chodzila po domach pamietam ze chcial mnie zawozic do szpitala ale ja bylam sama z mala wtedy miala 3 latka i z moja babcia. Rodzice specjalnie przyjezdzali z drugiego konca 3 miasta. Jeszcze wiecie co ? Dostalam opierdziel od piguly ktora na pogotowiu byla ze czemu nie pojechalam do swojego szpitala w miescie! Kretynce tlumaczylam ze u siostry domku
Pilnuje i to jest najblizszy szpital wrrr a ta swoje dalej pouczala mnie idiotka .. naprawde papierologia gora zamiast odrazu udzielac pomocy tow dupie maja Ty w poczekalni mdlejesz a oni luz...

Amisia a po co masz czuc swoja macice? Ja tam nie potrafie wyczuc wazne ze lekarz podczas badania wyczuwa i mowi ze jest ok na tej wysokosci co powinno byc ale uciska mnie mocno wiec ja w domunie bede tego robic

reklama
Do góry