reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Ja wczoraj o 21 juz szlam spać...

Witam nowo ujawniona ;)

Ja zrezugnowalam juz z porodu. Zaczynam się szykować na święta.

Co do apetytu to ja wręcz przeciwnie,nie mam go prawie wcale albo mam wilczy jak zglodnieje i się nawpierdzielam a potem cały dzień mi niedobrze.

reklama
Dzień dobry:)

Nie pamiętam ktora,sie smiala ze ja filharmonia a wy porodowka. Ale prawda jest taka ze z tymi taśmami odzylam i korzystam z ostatnich dni bez ssaka przypiętego w regularnych odstępach do cycka :) potem to wyjście do sklepu po zakup stanika do karmienia będzie wyczynem.

Poza tym dzis w planach: Francuska zupa cebulowa, kaczka z jabłkami i ziemniaczki mlode z piekarnika. Ktora wpada na obiad?

Sharmota witaj a na kiedy dokladnie masz termin? Bo kwiecień dlugi i na razie te ze środka sie rozpakowując denerwują te z pierwszych dni miesiąca :)

Marela ty brzuszkowego nie budź. Dzieciaki są juz w trybie noworodkowym - czyli śpią bardzo dużo i maja mniejsza aktywność dzienna.

Dziewczyny mi gin mowil ze smoki, mycie okien, biegi rekreacyjne po schodach działają ale pod warunkiem ze dziec i organizm są gotowe do porodu. Wczesniej można działać w ramach treningu :)

Tabasia gratuluję serdecznie. Ból poporodowy przejdzie i zapomnisz.

Czesc Joanna:)

Ide na sniadanie

Joanna witaj:) ciesze się że piszesz że czytasz nas jak książkę a nie uważasz nas za wariatki :D

Tabasia dobrze że już coraz lepiej :) wyśpij się i będzie od razu inne podejście do życia :) a malutką masz przy sobie czy nie??

Anulka wymęczyli Cię nie potrzebnie tyle godzin..ale najważniejsze że masz już za sobą a nagroda wspaniała !!:) jedyny "plus" że dzięki skurczą nie powinnaś mueć żadnego problemu z pokarmem :)

Olusia kochana jak noc? Spałaś coś? Kciuki za dzisiejsze decyzje!!

Ja dziś o dziwo dobrze spałam :) może to ostatnia noc i dlatego?? :D zasnełam po północy i z dwoma przewami na siku aż do 7 rano :) a teraz już chyba nici ze spania bo głodna jestem ;)

Gdzie nasza matka od wczoraj się podziewa??? Smoka atakuje czy rodzi??:))

Zaraz sie okaze ze tych nie udzielajacych jest jeszcze duzo duzo wiecej haha i tak powoli przed koncem kazda sie wynurza :))
Ale te ostatnie tygodnie sie dluza strasznie... Brzuch mam nisko, ktg pokazuje juz jakies skurcze...az sie boje wyjsc z domu zeby mnie wody gdzies w sklepie nie zalaly hahahah ;)

Hahah Marela masz racje. Po lekturze naszych wypocin na forum przyrost naturalny zmaleje :D

Doli śnieg zaczyna sie topić, ulice odblokowane, lotnisko działa wiec wszystko wraca do normy.

Szkoda ze ciagle ślisko bo bym na długi spacer poszła a tak uwięziona w domu jestem bo boje sie przewrócić.

Asia moze moja mała przestraszyła sie pogody i czeka na wiosnę he he
I tak nic nie moge zrobić wiec muszę czymś myśli zając to czas szybciej upłynie.

Doli plan jest taki ze jak do terminu nie urodzę to dostanę skierowanie do szpitala i lekarz zdecyduje co dalej. Ze względu na moj pierwszy poród najprawdopodobniej nie bedą czekać tylko od razu wezmą sie za wywołanie. W pon idę do położnej to jeszcze dokładnie wypytam. Ale stresa juz mam :-o mimo ze mała ma jeszcze czas.

Natacha spójrz wyżej

A ja dziś w mecie Pat spotkalam

Załączniki

• 1427438713993.jpg
    1427438713993.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 62
A patrzcie Matka się ujawniła z wieściami że nie rodzi bo święta ogarnia:D Myla a znasz złośliwość losu ??:p

Ja wczoraj rodzicom oznajmiłam że idę do szpitala i że święta przypadają im w udziale :D haha i mam w nosie :p
A w zasadzie to moja walnięta teściowa mnie uprzedziła i składając życzenia ur matce wczoraj mysiała się zapytać ( sprawdza czy M jej nie wkręca i nie koliryzuje :-/ to już nie pierwszy raz:-/ ) i była zadyma w domu bo mamusia obruszona że razem mieszkamy a ona nic nie wie..no to już wie :D

reklama
Anulka nie patrz już na te złe aspekty męczącego Cię porodu tylko patrz na tą śliczną Kruszynkę którą masz a za jakuś czas złe wspomnienia się zatrą..
A jak się czujesz teraz po cc? Kiedy będziesz mogła wstać?? I kiedy niunie Ci przywiozą??

Do góry