reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Myla no to żeby Marcysia nie zaczęła wychodzić na przekór :D

Aylin będę ok 13:D

Margo będzie dobrze już bliżej niż dalej :)

Oooooo Pat hahaha to te sławne uda <3

Natasza też chcę taki scenariusz!!!!! Wszystko okaże się w czw!!! :)

O co znowu te dymy? A gdzie mielibyście mieszkać wg teściowej???

Ja ostatnio pije namiętnie kawę z dużą ilością mleka i z miodem..jak nigdy..

reklama
HAHAH Natasza, biedna mamunia, szoku doznala:):):)

Myla złośliwa maupo! jesteś pewna że to Pat? jakieś waskie uda ma:)

ja dziś idę na spacer - ma być ładna pogoda, pójdę do pobliskiej galerii (nie byłam już nigdzie ponad 3 miesiace) wiec to będzie niesamowita atrakcja:) mam ochotę coś sobie kupić- nie mam pojęcia co, ale przez całą ciążę nic sobie nie kupilam i dziś to zmienię:)

Doli nie teściowa tylko szanowna matka czepia się że razem mieszkamy a ona nic nie wie nuc jej nie mówimy i dowiaduje się od innych albo ostatnia..no peszek jak takie jej zainteresowanie.. Wiedziała wyjątkowo że byłam wczoraj u lekarza nie zadała ani jednego pytania !! Żenada :p

U mnie pada dzisiaj deszcz więc ze spaceru nici ..

No u nas jeśli chodzi o posty jest produkcja, przednia, nie wiem jak u innych, ale porównując z marcówkami, które już praktycznie wszystkie po, to mamy 2x tyle postów, a jeszcze cały kwiecień przed nami :p

natasza oszzzz pomyliłam matki hahahahahahahaha

ja byłam tydz temu i matka też zero zainteresowania, na szczeście dobrze, że wie jak ma sie córka jej koleżanki z pracy, ile wazy, jakie duże dziecko urodziła i wszystko
zainteresowanie na pokaz jak zwykle lol

Melduje sie i ja po nieprzespanej nocy.
Wczoraj postanowilam sobie ugotowac moj ulubiony obiad: boczek z kluskami i kapusta no i niestety moj brzuch sie zbuntowal. Do trzeciej w.nocy meczyl mnie zoladek, nic nie pomagalo, a cale czas mam biegunke, nie moge jej ogarnac, boje sie ze sie odwodnie :-/

Dobrze ze na dworze deszcz pada to dziewczyny na dwor mnie nie bede ciagnely przynajmniej...

Doli haha moja też wie jak się czuje dziewczyna mojego kuzyna albo żona innego kuzyna..ale to moja wina bo nie mówie :p a po co mówić?? Jak po pierwsze nie pyta po drugie nie pamięta..wczoraj po raz ęty pytała na kiedy mam termin :D
A jak ktoś ją pyta o mnie to mówi " no wiesz toczy się bo to przecież 9 m-c" ha ha :)) a ja się czuje zupełnie dobrze :p ale tyle wie

natasza no u mnie to samo "no w ktorym ty mc jestes bo kiedyś się inaczej liczyło haha "
tgo jak ciąża trwała dłużej ??
serio to udaje chyba głupią bo nie wierze w to.. :p

a jak się bobo urodzi to nie będe dzwoniła z proszeniem, żeby przyszli mam to w dupsztalu
bo przy 1 dziecku tego oczekiwali a ja potem deprecha do 7 mc i codzienny ryk

dobra..nie zadręczam o pani matce już ;p

reklama
I znowu mi tyłek obrabiaja !:o
Myla banan z tylka to może wystawać Doli albo Nataszy, mylisz nas :D ja w takie rzeczy się nie bawilam :p na tym zdjęciu byłam w drodze do Anonimowych Grubasow gdzie czekała juz na mnie otyla Doli, pamiętasz ten dzien?:p

Do góry