reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Szaj a dlaczego sie na to zdecydowalas teraz ?

wstawilam filmik z badania na odpowiedni watek :)

Zaraz jade na jakies zakupy choc wygladam jak przez okno bo z powodu przeziebienia nie chce myc glowy przed wyjsciem :/ obym nikogo ze znajomych nie spotkala ;)

reklama
A to ja miałam dziś super noc, tylko raz się obudziłam i do 8:15 spalam :)

Myla co za wojna od rana u was?

Lei dobrze że już ci lepiej. A mała?

DZIEWCZYNY PROSZE SIE TERAZ SKUPIĆ!!

KIEDY PISZECIE POSTA TO CO 15 SEKUND JEST ON AUTOMATYCZNIE ZAPISYWANY/ZAPAMIĘTYWANY.

JESLI STRONA SIE ZAWIESI, WYSKOCZY BŁĄD CZY COKOLWIEK...post jest zapisany!!!

WYSTARCZY KLIKNĄĆ JESZCZE RAZ "odpowiedz" i na dole okienka pojawia sie RESTORE AUTOSAVED CONTENT.

Wystarczy na to nacisnąć i post sie pojawia do momentu koedy sie automatycznie zapisał.

DZUEKUJE, KURTYNA.

Ale mi teraz dobrze:) włosy zafarbowane, henna na brwi położona, maska na mordke tez:) nic tak nie poprawia humoru jak trochę luksusu! zrobiłabym jeszcze jakiś fajny manicure ale już od 2 tygodni nie maluje paznokci u rąk, jakbym trafiła do szpitala - jak to u was jest? każą zmywać lakier? teraz jem drugie śniadanie i musze powiedzieć ze mam całkiem dobry humor:) młoda szaleje dzisiaj strasznie nisko wiec może się wstawia-oby:)

Karina chodziło mi o to czy jest ok, czy działa jak plyn zmiękczający tez czy trzeba dawac osobno, czy jakis alergii nie dostaliście hehe :-D

A dziękuje z mloda lepiej tez..

Ostatnia edycja:
Siedze i prawie wyje z bolu!!!!
Nie wiem co to i jak to sie stalo...ale...
Ubierajac sie stanelam na prawej nodze jak mi cos strzyknelo w piczy to myslalam ze zemdleje z bolu!!! Po prawej stronie tak mnie spojenie napierd.... ze szok :( nie moge stanac na prawej nodze bo strzyka i boli. Nigdy tak nie mialam :/ mam nadzieje ze to nie rozchodzenie sie spojenia brrrrrr

Muminek robisz sie na bostwo to mozesz rodzic hihi

Marela no ja wszystko rozumiem ale Ty?? Zeby sie tak pomylic?? Ciaza na mozg sie rzucila pani scisly umysl? ;) :D
Stresu mi dodalas i nie urodzilsm no ://

Babydust a Ty bys chciala cc?

Szaj a Ty masz wybor?

Widze ze na Kwietniowkach wiecej cc niz sn sie szykuje :D medycyna idzie do przodu i wypiera nature :D
Ja juz sama nie wiem co chce.

ja chce sn, mam nadzieję że wszystko będzie ok i od razu po porodzie dostane mojego krasnoludka na brzuch na 2 h i od razu będę mogła ja przystawic do mojej namiastki cycka:)

Tabasia może to spojenie ??? kiedy idziesz na wizyte, jutro ? niech Ci to spr

lei nie zawsze kochana hahahahaha nieraz nie ma i już :-D

muminek ja też bez lakieru.. na nogach też bo zwyczajnie nie dostane :/

Jejku leze placuszkiem i tylko planuje co zrobię jak mi sie polepszyło zdążę przed porodem! :-D

Maz mi dzisiaj kazał torbę spakować hehe...

reklama
Tabasia, tak, na szczęście mogę wybrać :-).

Babydust, nie czuję się na siłach psychicznie urodzić sn. Dobrze znoszę wszelkie zabiegi medyczne, cięcia itd wiec nie boję cesarki. Jeśli swoim stresem i panika miałabym sobie tylko przedłużyć poród sn, to ja już wolę cc zwłaszcza, że coś mi się nie chce wierzyć, że córa ma na razie tylko 3 kg. Ponadto, cala moja i męża rodzina przenosila ciąże konkretnie, wiec i pewnie mnie to czeka i oszaleje.

No, chyba, że mała zacznie się pchać na świat wcześniej i nie będzie czasu na cc, to jakoś to przetrwam, ale jeśli mogę wybrać, to wolę to zrobić.

Do góry