reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Siedze i prawie wyje z bolu!!!!

Babydust a Ty bys chciala cc?

Ja juz sama nie wiem co chce.

Tabasia uuu wspolczuje

a co do cc to sama nie wiem co chce :/ nie chcialabym przezyc drugiego takiego porodu jak z synem (choc obiektywnie nie byl taki tragiczny) ani cierpiec z powodu tych chole rnych hemoroidow a z drugiej strony operacji tez nie chce takze NIE RODZE WCALE :-D

Hej laseczki
Co tu dzialacie? Widze noce nie przespane, ja to spalam jak suseł.
Tabasia co ci tam szczykło bidulko, może samo przejdzie.

Karina uwzieli się na Ciebie czy co ;–)

Myla jak można wku...wi..ać ciężarną od samego rana, porażka.

Trzymam kciuki za wizyty i ktg.

Olusia wytrzymaj jeszcze te pare dni i będzie dobrze.

Ale mi teraz dobrze:) włosy zafarbowane, henna na brwi położona, maska na mordke tez:) nic tak nie poprawia humoru jak trochę luksusu! zrobiłabym jeszcze jakiś fajny manicure ale już od 2 tygodni nie maluje paznokci u rąk, jakbym trafiła do szpitala - jak to u was jest? każą zmywać lakier? teraz jem drugie śniadanie i musze powiedzieć ze mam całkiem dobry humor:) młoda szaleje dzisiaj strasznie nisko wiec może się wstawia-oby:)

Ja postanowiłam iść za Twoim przykładem, czekam na kuriera bo ma być do pół godzinki, a potem ide po jakąś farbkę i może też henne do brwi bym sobie kupiła, przyszły mi kosmetyki z Hameryki i ide też zanieść koleżance, a potem wrocę i będę się pięknić :p :-D

Ja tez juz rano wyjelam z szafki farbe do wlosow :) jutro z rana bede sie pieknic :)
ale o hennie tez pomysle ale na rzesy :) bo jak do porodu pojade to nie chce zeby mi sie tusz do rzes rozmazal pod oczami

ale zaraz jakiego porodu przeciez ja nie rodze :D

swoja droga dzisiaj mam TP z ostatniego USG :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry