reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hejka
Doliores mam nadzieje ze wszystko w pozadku to musial byc stres,
Dygotkaa mi tez pelno pryszczy wyskoczylo ale chyba juz zchodza na szczescie.
Narazie

Hej dziewczyny staram się czytać na bieżąco Ale średnio z czasem u mnie na odpisywanie...w środę rano zaczynam mój urlop i nie będę mieć raczej zbyt dużego dostępu do Internetu więc pewnie badrobie po powrocie. Co do moich kropli krwi powiedzieli ze to nic wielkiego i prawdopodobnie po stosunku. Mam się nie martwić.

Współczuję mamie aniołka i mocno trzymam kciuki za następną próbę.

Kurde znowu wrypalo mi posta!!!!

Nasz moderator jest potrzebny bo mamy swoj zamknięty wątek na który j@goda nie ma wstępu a poza tym ona tez nie ma czasu żeby zajmować się "obcym" wątkiem.

Dolores dziękuje za moja kandydaturę :-D mam jakiegoś przeciwnika w tej kampanii wyborczej? Haha

Ja mam wizytę u mojej ginki w środę a w czwartek u tego nowego co ma mi zrobić w końcu USG także nerwowy tydzień mam.
A dziś (uwaga uwaga chwale się) obchodze swoje 29 urodziny!! Ale ja stara rura jestem :szok:

Dziewczyny, a mam pytanie trochę z innej beczki. Chodzi mi o to USG kiedy wyklucza się wady genetyczne ( będę miała ten test zintegrowany ) . Czy to USG jest już przez powłoki brzuszne? Czy dopochwowo? Chcialabym narzeczonego zabrac na to USG, zeby zobaczył dzidziusia :)

dziewczyme ., czy wam tez tak wywalilo brzuchy, ja mam brzuch jak w 5 miesiacu a czuje sie jak bym miala miesiac do urodzenia, strasznie ciezko mi, mam nadzieje ze z wejsciem w II try i samopoczucie sie poprawi, teraz zrzucam na karb wieku.

Ja wczesniej wlasnie pisalam ze brzuch mam mega jak na ten mc

Rownież łączę sie w cierpieniach. Aż mi sie zdarza płakać z tych mdlosci...wydaje mi sie, ze będzie chłopak, z Vika tylko rano wymiotowalam no i po witaminach ;) a teraz? Godzina 21 a ja z głowa w kiblu. Permanentny kac!! :angry:
Dokladnie ja czuje sie jakna kacu a do tego jak dojdzie bol glowy oraz zawroty to plakac mi sie chce a chlop sie smieje

Hej Kochane, niestety miałam być kwietniówką jak Wy ale... zostałam mamą Aniołka :-( W czwartek o 6 rano zaczęłam krwawić, zaqczęły się bóle brzucha, pojechałam do szpitala i niestety o 13 miałam zabieg łyżeczkowania :no: Któraś z Was pisała o kropelkach krwi - nie bagatelizujcie tego, u mnie poprzedniego dnia wieczorem też była kropelka a następnego... Serce mi pęka, mam nadzieję, że jeszcze doczekam się drugiego szkrabika. A Wam życzę spokojnych i szczęśliwych ciąż i oczywiście pięknych bobasków :tak:

Bardzo mi przykro! Uda sie napewno 3mam kciuki

hej

kurna mielibyśmy powazny wypadek
przód, tył i bok przy prędkości 90 km, bo jakiś pendzel stary zmieniał skrajny pas prawy na lewy na krótkim odcinku, ślimaczą prędkością a auta rozpędzone,kuźwa mać i jak ja mam jeździć bez nerwów, tyle sie udenerwowałam, skurczy żołądka dostałam, brzuch boli
posrańcy bo innych słów nie znajduje:angry:

Myla kochana no to łap głos ode mnie ;-)

Lei, musli biedne Wy.. :(

Majowa przykro mi strasznie :* :(

Dobrze ze jestescie cali! A wariatownie brakuje ja strasznie sie denerwuje jakmi ktos wyjedzie albo sie wlecze wrrrrr

Dzień dobry dziewczęta :)
Doliores matko!nic ci nie jest?bylas u lekarza/w szpitalu???
Dziękuje za kandydaturę i glos :Dale mam wrażenie ze tylko ja się przejmuje aby był juz moderator (pewnie dlatego ze jako jedyna mam bezposredni nacisk od j@gody abyśmy go wybrali) a tylko ty czytasz jak o tym pisze :-D

dziewczyny podawalam wczoraj link do zamknietego.

Ja jestem za tym bys zostala moderatorem :)

Moje mdlosci fujjj nie latam do wc ale zyc nie moge normalnie
W srode wizyta u gin i usg .

Myla najlepszego stara ruro! tylko rok nas dzieli! ;D

musli ja miałam w 12 tyg przez brzuch, a teraz się okaże.. ale też chce męża wziąć..

ooo ile nas środowych usg! :D będą zdjęcia! :D ja mam na 8.20! :D

reklama
Witam wszystkie Mamusie:-)

Dawno tu nie pisałam, choć przyznam, że staram się podczytywać regularnie. Chęci brak na pisanie i samopoczucie też takie nie za bardzo.

Majowa Mamusia bardzo współczuję... niestety wiem, co przeżywasz :-(

Myla wszystkiego najlepszego!

Jutro mam wizytę. Nie mogę się doczekać, ale też się jej boję... Mam nadzieję, że będzie serduszko...

Do góry