reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Myla sorry ale Ty hahahahahha ;-)
Dzięki ;-)

Wspołczuje strsznie problemów pochwowych. mi co sie zdarzalo dosc czesto to stan zapalny, zazwyczaj nie odczuwalny przeze mnie tylko w cyto wychodził.
Wiem ze grzybica to straszne cholerstwo moja przyjaciolka sie z tym borykala i nacierpiala strasznie

Wow jestem bezkonkurencyjna, ale super ;-) Choć raz w zyciu :-D

Lece na zebranie do mojego pierwszaka

reklama
O rany Kerna wspolczuje. Ale pocieszylas mnie troszke przynajmniej. Mi wyszedl chyba grzybek i jakies bakterie tez :( dala gynodaktarin masc ale nie wzielam bo to bylo na samiutkim poczatku. Leczylam sie czosnkiem. I troche chyba pomoglo po czym teraz znowu to samo.

ja przed zajściem w ciążę miałam non stop nawracające infekcje grzybicze i bakteryjne. Bałam się co będzie jak zajdę w ciążę, że to będzie koszmar jakiś. Mój ginekolog mnie uspokoił i powiedział, że takie infekcje w ogóle nie wpływają na płód, i że w ciąży kobiety miewają je nawet częściej niż przedtem. Zdarzały się również takie infekcje, których nie leczyłam i same przechodziły- lekarz powiedzial, że to normalne i nie przynosi żadnych konsekwencji zdrowotnych. Tak więc uszy do góry :-)

Przeczytałam Was na szybko w pracy - bardziej się rozpisze w domu wieczorem.

Myla - dawaj na moderatora, ktoś mnie w końcu musi do zamkniętego dodać! :p

dziewczyny mam wyniki bety : 37278,00mIU/ml co myślicie? bo mało coś :/

Tabasia własnie tez mam taki..żółtawy czy kremowy chyba spytam o to czy to nie upławy jakieś?? i też dużo :/

caltha?????? co to ma być?

Doliores zotly...a nawet pomaranczowawy...na wkladce. Ale jak teraz bylam w toalecie to na papierze bardziej bialy mleczny byl... sorki za opisy ale chcialam sie Was poradzic. Niby druga ciaza a calkiem inna i czlowiek panikuje ;)

Doliores wydaje mi sie ze na tym etapie sama wysokosc bety nie ma wartosci diagnostycznej (do testu pappa jest potrzebna :))
wedlug tabel jest ok
9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
czemu robilas bete ? lekarz zalecil ?

babydust tak
ponieważ będąc w 7 tyg , wg osg wychodziło mi 4 tydz, myślę, że to dlatego, wg mojej rozpiski to wartość dla 8 tyg..

Ale sie popisalyscie!!

Myla zdrowka Ci życzę i spokojnej ciazy a w prezencie moj głos na Ciebie :)

Ja dalej walczę z mdlosciami. Wlasnie wracamy do Berlina i w aucie średnio...jeszcze Viki marudzi bo pospala w domu i sie nudzi...

Juz nie wiem co komu miałam pisać...

reklama
Myla wszystkiego naj, a do starej dupy to ci jeszcze daleko!!!
Ej ej napisałam rury nie dupy :-D

Doliores jeśli rośnie jest ok!!! Przestań sie martwic wszystkim, rośnie nie krwawisz to czemu miałoby byc zle?

Dziękuje wszystkim za glosy :-D Ja to w ogóle mam "szczęście" własnie byłam na zebraniu i nominowali mnie na przewodniczącą!!!!! Masakra....
Chyba w przyszłych wyborach będe startować na prezydenta :rofl2:

Do góry