reklama
hej wpadam i uciekam...
jutro idę robić bete... ciekawa jestem wyniku
brzuch sie uwypuklił i cieżki mi brać wdech i go chować, także oby do środy i jak będzie OK to mówimy bo już nie mogę udawać, że jest ok z moim samopoczuciem , skoro jest beznadziejnie
Aylin i jak ?? może to z wysiłku? albo coś rośnie.. ??
Angelika może faktycznie po seksie coś zaplamiło?? musicie być delikatniejsi ;-) no i jak ??
Lei j zauważyłam, że jak coś robię i nie myślę o brzuchu to mnie nie boli.. natomiast widzę już, że wieszanie prania mi nie służy :/
Myla nie mogę go znaleźć, gdzie przeniesiony? bo na Kwietniu 2015 go nie widzę :/ jeśli chodzi o moderatora to mamy jakieś kandydatury? Ty się zgłaszalaś? jak tak to ode mnie masz głos :-)
marela woda z sodą ( łyżeczka na szklankę ) działa super bo neutralizuje
mamamadziurka hej
brzuch sie uwypuklił i cieżki mi brać wdech i go chować, także oby do środy i jak będzie OK to mówimy bo już nie mogę udawać, że jest ok z moim samopoczuciem , skoro jest beznadziejnie
Angelika może faktycznie po seksie coś zaplamiło?? musicie być delikatniejsi ;-) no i jak ??
Lei j zauważyłam, że jak coś robię i nie myślę o brzuchu to mnie nie boli.. natomiast widzę już, że wieszanie prania mi nie służy :/
Myla nie mogę go znaleźć, gdzie przeniesiony? bo na Kwietniu 2015 go nie widzę :/ jeśli chodzi o moderatora to mamy jakieś kandydatury? Ty się zgłaszalaś? jak tak to ode mnie masz głos :-)
mamamadziurka hej
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Doliores na sama myśl o sodzie mi niedobrze. Kiedyś właśnie po wypiciu % (mało ) i podróży było mi niedobrze i koleżanka kazała mi zjeść łyżeczkę sody i popić wodą. Zdążyłam tylko wziąć torebkę z szafy i w biegu ją rzucić. Pomogło - od razu zwróciłam wszystko
nadzieja05
Aktywna w BB
dziewczymy, czy wam tez tak wywalilo brzuchy, ja mam brzuch jak w 5 miesiacu a czuje sie jak bym miala miesiac do urodzenia, strasznie ciezko mi, mam nadzieje ze z wejsciem w II try i samopoczucie sie poprawi, teraz zrzucam na karb wieku.
Myla Novak
Fanka BB :)
hej wpadam i uciekam...
mamamadziurka hej
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-kw...e-2015-a-f589/
Tu są brzuchy
Doliores kandydatury nie podawałam Pisalam tylko ze kiedys bylam moderatorem i nie jest to takie straszne wiec prosze sie zgłaszać
Chodzcie pokazywać brzuchy!!!1
musli_3
Aktywna w BB
no to łączę się w cierpieniach z Tobą Asiulka :/ ja z kolei mam taki preparat witaminowy, który pomimo tego, że jest w tabletkach to okropnie śmierdzi... Wczesniej dawalam rade go lykac a teraz 15 minut po polknieciu od razu wymiotuje.. muszę jutro iść do apteki zmienić na coś innego
Rownież łączę sie w cierpieniach. Aż mi sie zdarza płakać z tych mdlosci...wydaje mi sie, ze będzie chłopak, z Vika tylko rano wymiotowalam no i po witaminach a teraz? Godzina 21 a ja z głowa w kiblu. Permanentny kac!!
Ostatnia edycja:
reklama