reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
A u mnie przeszło. Mimo braku leżenia bo od 9 z mloda na spacerku. Teraz aż padlam na 2 h chyba od nadmiaru świeżego powietrza.

hej wpadam i uciekam...
jutro idę robić bete... ciekawa jestem wyniku
brzuch sie uwypuklił i cieżki mi brać wdech i go chować, także oby do środy i jak będzie OK to mówimy bo już nie mogę udawać, że jest ok z moim samopoczuciem , skoro jest beznadziejnie

Aylin i jak ?? może to z wysiłku? albo coś rośnie.. ??

Angelika może faktycznie po seksie coś zaplamiło?? musicie być delikatniejsi ;-) no i jak ??

Lei j zauważyłam, że jak coś robię i nie myślę o brzuchu to mnie nie boli.. natomiast widzę już, że wieszanie prania mi nie służy :/

Myla nie mogę go znaleźć, gdzie przeniesiony? bo na Kwietniu 2015 go nie widzę :/ jeśli chodzi o moderatora to mamy jakieś kandydatury? Ty się zgłaszalaś? jak tak to ode mnie masz głos :-)

marela woda z sodą ( łyżeczka na szklankę ) działa super bo neutralizuje

mamamadziurka hej

Doliores na sama myśl o sodzie mi niedobrze. Kiedyś właśnie po wypiciu % (mało ) i podróży było mi niedobrze i koleżanka kazała mi zjeść łyżeczkę sody i popić wodą. Zdążyłam tylko wziąć torebkę z szafy i w biegu ją rzucić. Pomogło - od razu zwróciłam wszystko ;)

dziewczymy, czy wam tez tak wywalilo brzuchy, ja mam brzuch jak w 5 miesiacu a czuje sie jak bym miala miesiac do urodzenia, strasznie ciezko mi, mam nadzieje ze z wejsciem w II try i samopoczucie sie poprawi, teraz zrzucam na karb wieku.

hej wpadam i uciekam...
jutro idę robić bete... ciekawa jestem wyniku
brzuch sie uwypuklił i cieżki mi brać wdech i go chować, także oby do środy i jak będzie OK to mówimy bo już nie mogę udawać, że jest ok z moim samopoczuciem , skoro jest beznadziejnie

Aylin i jak ?? może to z wysiłku? albo coś rośnie.. ??

Angelika może faktycznie po seksie coś zaplamiło?? musicie być delikatniejsi ;-) no i jak ??

Lei j zauważyłam, że jak coś robię i nie myślę o brzuchu to mnie nie boli.. natomiast widzę już, że wieszanie prania mi nie służy :/

Myla nie mogę go znaleźć, gdzie przeniesiony? bo na Kwietniu 2015 go nie widzę :/ jeśli chodzi o moderatora to mamy jakieś kandydatury? Ty się zgłaszalaś? jak tak to ode mnie masz głos :-)

marela woda z sodą ( łyżeczka na szklankę ) działa super bo neutralizuje

mamamadziurka hej

https://www.babyboom.pl/forum/mamy-kw...e-2015-a-f589/
Tu są brzuchy

Doliores kandydatury nie podawałam :-D Pisalam tylko ze kiedys bylam moderatorem i nie jest to takie straszne wiec prosze sie zgłaszać :-D

Chodzcie pokazywać brzuchy!!!1

no to łączę się w cierpieniach z Tobą Asiulka :/ ja z kolei mam taki preparat witaminowy, który pomimo tego, że jest w tabletkach to okropnie śmierdzi... Wczesniej dawalam rade go lykac a teraz 15 minut po polknieciu od razu wymiotuje.. muszę jutro iść do apteki zmienić na coś innego

Rownież łączę sie w cierpieniach. Aż mi sie zdarza płakać z tych mdlosci...wydaje mi sie, ze będzie chłopak, z Vika tylko rano wymiotowalam no i po witaminach ;) a teraz? Godzina 21 a ja z głowa w kiblu. Permanentny kac!! :angry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry