reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Dzen dobry.

Milia z tym.dretwieniem to nie mam pojęcia...może ci dzidz jakiś nerw uciska czy cos???

Oltoma wspolczuje strachu i znam go doskonale! Pamiętam z małym w ciąży,byłam po poronieniu dopiero i zaszlam w kolejna,miałam.plemienia ale ogólnie ok i nagle maja mnie wypisywac a tam na badaniu brak tętna...zlecieli się lekarze AZ w koncu jedna znalazła ja juz dosłownie wylam,trxeslam się i w miedzy czasie prosilam o przerwanie badania bo myslaam ze zemdleje!

Ja wczoraj wieczorem poprasowalam ciuszki malej...juz mnie tak plecy bolaly ze masakra.myslalam ze urodze ale nie urodziłam znowu :/

Co do szyjki to zmierzyć fatyczna długość można tylko USG dopochwowym. W badaniu ginekologicznym jeśli lekarz zna cie dobrze i masa ta szyjkę co chwie to może określić tak jak moja ginka ze się skróciła, mi powiedziała ze znacznie. Jeśli dotyka jej pierwszy raz to skąd ma wiedzieć ze się skraca? SA kobiety które maja krótkie z natury ale SA twarde i nic się nie dzieje z nimi w ciąży.

Znowu mam stresa jak cholera!!!

Kuklaki Oltoma kciuki za usg

reklama
Tu jest paranoja jakas. Ordynator wszedł pyta drugiego z czym ja przyszłam. Ten mówi ze z ciśnieniem. I żeby odstawić tabletki. A ordynator nie, jutro do domu. Nosz ku.rwa. Zaraz przyjdzie mój gin to się go zapytam. Pójdę w poniedziałek do przychodni i znowu będzie 180 i znowu na szpital.

To jakaś paranoja, jak lekarze mogą tak ryzykować. Przecież bez sensu żebyś co chwila wracała z tym ciśnieniem, lepiej żeby Cie jeszcze poobserwowali i podjęli decyzje o cc lub wywołaniu.

No u nas w Stalowej. Wyjdę do domu sytuacja się powtórzy i spowrotem

Anulka jedz do Rzeszowa kurde.. ja kiedyś przyjechałam do Profamilii bi mi się wydawało ze mam infekcje pecherza - myślałam że mi coś poradzą, dadzą jakieś leki ewentualnie i do domu. A tam mnie zatrzymali, wszystko sprawdzili i dopiero jak wyniki moczu przyszły to mnie puścili.

Oltoma, współczuję przeżyć, ale na szczęście jest w porządku. A nie mogli Ci od razu usg zrobić??
Wydaje mi się, że szyjka już ma prawo powoli się skracać na tym etapie ciąży. Kciuki za dzisiaj &&&

Anulka, a Ty nie pisałaś, ze Twoja mama pracuje w tym szpitalu? nie macie tam jakichś znajomych?

Kurczę, miałam nadzieje, ze to drętwienie jest normalne i Wy też to macie... Zapytam dzis położną, jak pojadę na ktg. Najgorsze, że jak mnie nie weźmie o czasie i potem w 15 min. nie zdążę na autobus, to następny będę miała dopiero po godzinie... uroki mieszkania na zadupiu...

Milia mi tak dretwieje skóra na gorze brzucha, pod biustem. ale to już od jakiegoś czasu się dzieje i po chwili przechodzi. może to od napięcia skóry?

reklama
Do góry