reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Anulka to zapytaj go jak przyjdzie czy Twoje nerwy nie działają na niekorzyść- przecież wiadomo ze przy stresie ciśnienie jeszcze rosnie:(

a co do depilacji laserowej, to jest genialna - ja robiłam bikini i pachy, wzięłam kilka sesji i różnica była ogromna - niestety potem po jakimś czasie trzeba zrobić dawki przypominające a ja zazwyczaj zachodzilam wtedy w ciążę. ale po tej ciazy na pewno znowu się tym zajmę i pewnie pojde tez w nogi:)

reklama
Tu jest paranoja jakas. Ordynator wszedł pyta drugiego z czym ja przyszłam. Ten mówi ze z ciśnieniem. I żeby odstawić tabletki. A ordynator nie, jutro do domu. Nosz ku.rwa. Zaraz przyjdzie mój gin to się go zapytam. Pójdę w poniedziałek do przychodni i znowu będzie 180 i znowu na szpital.

Anulka gdzie Ty w końcu rodzisz ?:o że oni nie boja się ze wyjdziesz ze szpitala i cos się stanie...u mnie w szpitalu byś juz miała malucha przy sobie...co chyba jest najlepszym rozwiązaniem w takim przypadku

Anulka jakaś masakra, co łóżek tyle nie mają??? Lepiej jakby zakończyli ciążę a nie w niepewności bo jeszcze narażaja cię na stres,l

reklama
Do góry