reklama
pamiętacie jak Doli owsiki biegające wypatrzyła? a potem się okazało że żadnych owsików nie było hahahah laska spokojnie, na pewno jeszcze nie rodzisz. relax, zjedz sobie batonika i obejrzyj jakiś serial żeby przestać ciągle myśleć o tej ciąży.
mila
hahahahahhahahahahahha dzięki!!!
P mi wypomina do tej pory, że taka deratyzacja w mieszkaniu była jak nigdy hahahahahahahahahaha ;D
nie no laski, nie panikuje, bo tydzień już w miare, sterydy były, ale na sn nie jestem gotowa i nie byłam i to mnie stresuje tak, że potrafie sie rozryczeć i o to w zasadzie chodzi tylko
no i ten mój bok który boli od rana i nie przechodzi
hahahahahhahahahahahha dzięki!!!
P mi wypomina do tej pory, że taka deratyzacja w mieszkaniu była jak nigdy hahahahahahahahahaha ;D
nie no laski, nie panikuje, bo tydzień już w miare, sterydy były, ale na sn nie jestem gotowa i nie byłam i to mnie stresuje tak, że potrafie sie rozryczeć i o to w zasadzie chodzi tylko
no i ten mój bok który boli od rana i nie przechodzi
Margomari
Fanka BB :)
Dzień dobry,
Witam nowe kwietniówki.
Aylin, Lei to ja mogę na to sprzątanie się zapisać. I będziemy jak jedna wielka nowoczesna rodzina hehe
Dziewczyny nie panikujcie. Ja dziś miałam wizyte u położnej i mówię jej że już mam dosyć tej ciąży i chciałabym urodzić a ona do mnie żebym się tak nie śpieszyła bo dla dziecia czym dłużej w brzuchu tym lepiej.
U mnie po wizycie wszystko ok. Wyniki dobre, brzuch rośnie prawidłowo. Mała wstawiła się już w miednicę i jest bardzo nisko (dziwne bo brzuch mi się nie obniżył, choć musze przyznać że od kilku dni chodze jak kaczka i odwiedzam toaletę bardzo często z marnym rezultatem).
U mnie jak u Babydust - połowa 38 tyg. Więc ciąża donoszona. Wszystko gotowe. Czop powoli odchodzi. Mogę rodzić choć nic jeszcze na to nie wskazuje.
Witam nowe kwietniówki.
Aylin, Lei to ja mogę na to sprzątanie się zapisać. I będziemy jak jedna wielka nowoczesna rodzina hehe
Dziewczyny nie panikujcie. Ja dziś miałam wizyte u położnej i mówię jej że już mam dosyć tej ciąży i chciałabym urodzić a ona do mnie żebym się tak nie śpieszyła bo dla dziecia czym dłużej w brzuchu tym lepiej.
U mnie po wizycie wszystko ok. Wyniki dobre, brzuch rośnie prawidłowo. Mała wstawiła się już w miednicę i jest bardzo nisko (dziwne bo brzuch mi się nie obniżył, choć musze przyznać że od kilku dni chodze jak kaczka i odwiedzam toaletę bardzo często z marnym rezultatem).
U mnie jak u Babydust - połowa 38 tyg. Więc ciąża donoszona. Wszystko gotowe. Czop powoli odchodzi. Mogę rodzić choć nic jeszcze na to nie wskazuje.
muminek03
kurcze mi się aż nie chce wierzyć że jutro zaczynam 37 tydzień po wcześniejszych problemach, dwóch straconych ciazach jakoś ciężko mi w to uwierzyc bosko, żeby tylko moja maupiszonka była zdrowa -jeśli awanturowanie się w brzuchu ma świadczyć o jej dobrostanie, to będzie zdrowa jak rybka
Kuklaki
Witam i ja
Margo super ze wszystko ok
Dziewczyny, Karina moze kto wie co u Olusi?
Aylin, Lei,Milia, Margo macie juz pania do gotowania, do pieczenia i dwie do sprzatania to ja sie pisze zeby sie objadac, no i wam towarzystwa dotrzymywac
Doli ciebie boli bo ty to sobie wmawiasz;-)
Ja proponuje zeby pas do ponczoch do gory nogami zalozyla i stanik przypiela
Sasiad ma przyjsc zaczac mi malowanie ale nie wiem czy przyjdzie czy nie, wczoraj mowil ze przyjdzie w poludnie ale nie wiem czy pamieta bo mial bombe konkretna.
Margo super ze wszystko ok
Dziewczyny, Karina moze kto wie co u Olusi?
Aylin, Lei,Milia, Margo macie juz pania do gotowania, do pieczenia i dwie do sprzatania to ja sie pisze zeby sie objadac, no i wam towarzystwa dotrzymywac
Doli ciebie boli bo ty to sobie wmawiasz;-)
Pat ma boku i wieeeelkie grube ociekajace drzemem ze świni uda
Doli raz to to cos to może skorupka w końcu a dwa to weź juz jedź urodzić co byś przestała schiOwac.
I nie za wcześnie,masz 36 tydz.
Muminek a gdyby tak przywiązać stanik.do paska od spodni.??? Może nie będzie na szyi ladowal
Ja proponuje zeby pas do ponczoch do gory nogami zalozyla i stanik przypiela
Sasiad ma przyjsc zaczac mi malowanie ale nie wiem czy przyjdzie czy nie, wczoraj mowil ze przyjdzie w poludnie ale nie wiem czy pamieta bo mial bombe konkretna.
Tak cos czulam że uszy mam czerwone i obolałe bo mnie tu obgadujecie !
Doli kolejna panika ? Mowilam wczoraj że włączy Ci się panika z powodu wypadania czegoś z malej i bardzo proszę długo czekać nie trzeba było
Doli jakiś czas temu widziałas ruszajace się w kooopie wiórki kokosowe więc nie wierzylabym Twoim oczom i tym plamkom krwi
Ja dzisiaj zaczynam 37t leci leci
Doli kolejna panika ? Mowilam wczoraj że włączy Ci się panika z powodu wypadania czegoś z malej i bardzo proszę długo czekać nie trzeba było
Doli jakiś czas temu widziałas ruszajace się w kooopie wiórki kokosowe więc nie wierzylabym Twoim oczom i tym plamkom krwi
Ja dzisiaj zaczynam 37t leci leci
reklama
Myla Novak
Haha Doli i owsiki! Jak ona wytrzyma do końca ciazy itd. I ciul to tylko wiórki kokosowe hahahah