reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Pat ma boku i wieeeelkie grube ociekajace drzemem ze świni uda
Doli raz to to cos to może skorupka w końcu a dwa to weź juz jedź urodzić co byś przestała schiOwac.
I nie za wcześnie,masz 36 tydz.
Muminek a gdyby tak przywiązać stanik.do paska od spodni.??? Może nie będzie na szyi ladowal
Doli raz to to cos to może skorupka w końcu a dwa to weź juz jedź urodzić co byś przestała schiOwac.
I nie za wcześnie,masz 36 tydz.
Muminek a gdyby tak przywiązać stanik.do paska od spodni.??? Może nie będzie na szyi ladowal
muminek03
Myla świetny pomysł, że też sama na to wcześniej nie wpadlam
Szaj wreszcie ktoś kto patrzy na świat z tej samej wysokosci ja na wagę teraz nie narzekam bo jest jakies 75,5 - u mnie tylko proporcje są zaburzone do kwadratu
Doli bez paniki, ktoś musi pęknac pierwszy oddychaj
kurde, właśnie z nudów zabrałam się za paznokcie i dochodzę do wniosku ze chyba potrzebna mi jakąś życzliwa duża która zajmie się moimi stopami, jakoś ciężko siegnac
Szaj wreszcie ktoś kto patrzy na świat z tej samej wysokosci ja na wagę teraz nie narzekam bo jest jakies 75,5 - u mnie tylko proporcje są zaburzone do kwadratu
Doli bez paniki, ktoś musi pęknac pierwszy oddychaj
kurde, właśnie z nudów zabrałam się za paznokcie i dochodzę do wniosku ze chyba potrzebna mi jakąś życzliwa duża która zajmie się moimi stopami, jakoś ciężko siegnac
Aylin ciagle jakies pysznosci gotuje ja to sie wciaz ucze a zeby juz cos wiecej zrobic to naprawde musze miec checi
Muminek a co ja mam poradzic z facetem, ktory czasu za bardzo nie ma na to sprzatanie, jak juz powiem pare razy to to zrobi, no ewentualnie czasem mu sie zdarzy jakis napad ze sam to zrobi ale jak juz to i tak nie do konca dokladnie i wrecz nie umiem sie powstrzymac zeby nie poprawic po nim, bo wychodze z zalozenia ze jak juz cos ma byc zrobione to porzadnie ;-)
Malowanie paznokci na dole juz sobie odpuscilam jakis czas temu, bo nie siegalam bezbarwnym tylko pociagnelam ostatnio bo przy tym sie starac nie musze
Oj mowilam ze to bedzie jakis przelomowy tydzien
Anulka daj znac jak tam po wizycie
Doli Ty tez dawaj znac
Muminek a co ja mam poradzic z facetem, ktory czasu za bardzo nie ma na to sprzatanie, jak juz powiem pare razy to to zrobi, no ewentualnie czasem mu sie zdarzy jakis napad ze sam to zrobi ale jak juz to i tak nie do konca dokladnie i wrecz nie umiem sie powstrzymac zeby nie poprawic po nim, bo wychodze z zalozenia ze jak juz cos ma byc zrobione to porzadnie ;-)
Malowanie paznokci na dole juz sobie odpuscilam jakis czas temu, bo nie siegalam bezbarwnym tylko pociagnelam ostatnio bo przy tym sie starac nie musze
Oj mowilam ze to bedzie jakis przelomowy tydzien
Anulka daj znac jak tam po wizycie
Doli Ty tez dawaj znac
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Doli stajesz do wyscigu ?
Nie,nie to kolejna odslona paniki
Ja dzis zaczynam 38tc
aga ja nic nie zamierzam ;D w czw mam wizyte ;D
Szaj nie zdązyłam niestety popatrzeć
babydust, Myla a w życiu!!!
poza tym miałam wrażenie, że widze małe plamki krwi ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj mam nadzieje, że to nie stamtąd! nic wiecej już niema kuźwa ale masakra
Szaj nie zdązyłam niestety popatrzeć
babydust, Myla a w życiu!!!
poza tym miałam wrażenie, że widze małe plamki krwi ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj mam nadzieje, że to nie stamtąd! nic wiecej już niema kuźwa ale masakra
Myla Novak
Doli spokojnie. Na początek Sprawdz czy nie masz dziś majtek w czerwone groszki
reklama
muminek03
Aga doskonale wiem co to znaczy mieć chłopa którego ciągle nie ma, mój nie dość ze ciągle w robocie siedzi to jeszcze jest wielkim spolecznikiem i trenuje do maratonow wiec generalnie to śmieje się z niego ze niedługo mu czasu na oddychanie zabraknie; )