reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Doli, może czop, patrzyłaś?

Muminek, witaj w klubie wieżowców, ja też 180 cm tylko waga nie ta, 105 kg pękło, czuję się jak lodołamacz...:p

reklama
Pat ma boku i wieeeelkie grube ociekajace drzemem ze świni uda

Doli raz to to cos to może skorupka w końcu a dwa to weź juz jedź urodzić co byś przestała schiOwac.
I nie za wcześnie,masz 36 tydz.

Muminek a gdyby tak przywiązać stanik.do paska od spodni.??? Może nie będzie na szyi ladowal

No dziewczynki trzymamy się wszystkie w dwupaku jeszcze :)

U mnie nic porodu nie zapiwiada :) idę robić badania, odebrać zaledłe i umówiłam się z kokeżanką ciężarówką z końca maja :) to sobie ponażekamy :))

Myla świetny pomysł, że też sama na to wcześniej nie wpadlam:)

Szaj wreszcie ktoś kto patrzy na świat z tej samej wysokosci;) ja na wagę teraz nie narzekam bo jest jakies 75,5 - u mnie tylko proporcje są zaburzone do kwadratu:)

Doli bez paniki, ktoś musi pęknac pierwszy:p oddychaj :)

kurde, właśnie z nudów zabrałam się za paznokcie i dochodzę do wniosku ze chyba potrzebna mi jakąś życzliwa duża która zajmie się moimi stopami, jakoś ciężko siegnac:)

Aylin ciagle jakies pysznosci gotuje :biggrin2: ja to sie wciaz ucze a zeby juz cos wiecej zrobic to naprawde musze miec checi :biggrin2:

Muminek a co ja mam poradzic z facetem, ktory czasu za bardzo nie ma na to sprzatanie, jak juz powiem pare razy to to zrobi, no ewentualnie czasem mu sie zdarzy jakis napad ze sam to zrobi :biggrin2: ale jak juz to i tak nie do konca dokladnie i wrecz nie umiem sie powstrzymac zeby nie poprawic po nim, bo wychodze z zalozenia ze jak juz cos ma byc zrobione to porzadnie ;-)
Malowanie paznokci na dole juz sobie odpuscilam jakis czas temu, bo nie siegalam :-D bezbarwnym tylko pociagnelam ostatnio bo przy tym sie starac nie musze :-D

Oj mowilam ze to bedzie jakis przelomowy tydzien :tak:

Anulka daj znac jak tam po wizycie

Doli Ty tez dawaj znac

aga ja nic nie zamierzam ;D w czw mam wizyte ;D :p

Szaj nie zdązyłam niestety popatrzeć :p :p

babydust, Myla a w życiu!!! :p

poza tym miałam wrażenie, że widze małe plamki krwi ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj mam nadzieje, że to nie stamtąd! nic wiecej już niema kuźwa ale masakra :p

reklama
Aga doskonale wiem co to znaczy mieć chłopa którego ciągle nie ma, mój nie dość ze ciągle w robocie siedzi to jeszcze jest wielkim spolecznikiem i trenuje do maratonow:) wiec generalnie to śmieje się z niego ze niedługo mu czasu na oddychanie zabraknie; )

Do góry