reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doberek:-)

Lei - nie wiem za co jeszcze bede musiala placic ..., okaże die pozniej ...

Mam nadzieje ze pipulka sie szybko zagoi ✊✊✊✊

Doli - tak to jest z facetami lol, mój nie lepszy haha, ale Ty uważaj na siebie, ja wczoraj mialam tez mocne bóle brzucha z każdej strony ...

Aplikacje wykupilam ..., bo chyba była do 12 tygodnia- nie pamietam. A czy na Nokię działa to nie wiem ...

reklama
Lei bez pieluchy niech polata
może wit A posmaruj albo czyms jeszcze?

Karina no widzisz.. my kobiety dzwigamy wszystko - cały cieżar hehehe

Mi gin przepisał badanie na toxo wiec będę wiedziała czy to juz za mną :-)
Ponad to mam skierowanie na grupę krwi, tsh, glukoza, HCV, hiv, morfologia, mocz. Czyli chyba takie podstawowe :-)

ja mam juz zrobiome i prawie ten sam komplet - wyjatek to grupa krwi bo mam z poprzedniej ciaży ale za to mam badania w związku z konfliktem serologicznym

Viki tak sie pipka odparzyla, ze ma rany. Moj tato ja wczoraj złym kremem posmarowal i sie stała tragedia. Zasypuje mąka, wietrze ale jest masakra...

ja na codzien niczym nie smaruje - za duzo kosmetyków to tez przsada. A jak cos to tylko sudokrem. Jak juz jest tragedia to kładź bez pieluchy lub załóz tetre na chwile. I mąką ziemniaczana, wieczorem zaś kapiel z dodatkiem krochmalu

Czesc dziewczyny!
Ja juz po wizycie u gina ale jestem jakas taka poddenerowowana ,...Poszłam do nowej lekarki pierwszy raz wiec stres tym bardziej mialam bo niewiedzialam czego sie moge spodziewac ale Lekarka konkretna i bardzo miła zrobiła usg potwierdzila 6 tydz ciąży jednak nie mogla dojrzeć serduszka. i kazala mi przyjsc za tydzien, zeby była pewność .Na szczescie juz nie bede za tą wizyte płacic, no i odrazu zaproponowała mi zwolnienie czym mnie miło zaskoczyła ale narazie powiedzialam ,ze miesiąc jeszcze popracuje ale od pazdziernika bardzo chętnie skorzystam.
A u Was jak było? w któym tyg biło serduszko?

Mnie w 6 tc nie bylo widac potem 6 i 3 dni bylo serducho

o matko jak mnie maż wkurzył
2 tygodnie czasu nie umiał walków wymyc z farby
zaschło i bujałam się z tym teraz przez 40 minut, a i tak nie domyło się!! a zaraz mój ojciec przyjeźdża po te wałki, bo to jego
no kuźwa mać :/
jak człowiek nie zrobi sam to nic dobrze nie będzie

jeszcze byłam w połowie odkurzania i tak się zmachałam wszystkim, że brzuch boli masakrycznie ;(

Odpocznij :)

Aneczka super, ze masz sile ćwiczyć :)

Ja zdycham na kanapie...

Viki tak sie pipka odparzyla, ze ma rany. Moj tato ja wczoraj złym kremem posmarowal i sie stała tragedia. Zasypuje mąka, wietrze ale jest masakra...

U mnie sudocrem nie dzialam bo on jest przeciwodparzeniom jak dla mnie a na odparzenia nic nie dzialal moja Zuzka miala rany az z krwia tak mi ja w weekend zaprawili udalo mi sie smarowanie kremem nivea na odparzenia z cynkiem plus na to zasypka z nivea plus wietrzenie rewelacja na nia podzialalo..

Szaj w tej chwili widnieje 9 i 3 dni u Ciebie na suwaczku

Wiecie co mialam taki pyszny obiad wczoraj gulasz ziemniaczki i buraki ktore uwielbiam mialam mala porcje ico? Zaraz po zjedzeniu polecialam do kibla :/ pojadlam ze hoho wrr
Mialam wczoraj niezly ubaw stalam w kasie w hipermarkecie kolejka do kasy pierwszenstwa a tu kasjer wola mnie na sam przod heh moj Men smial sie ze odrazu mnie przepuszczaja juz tak widac heh nie ukryje..

U mnie to widać wzdeciowy brzuszek :p a i tak dobrzr trafiłas bo nie zawsze puszczają. Do nas do drogerii przychodzą najczęściej albo osoby starsze albo kobiety w ciąży i ciężko tu wziąć do kasy kobietę w ciąży bo i ya starsza się oburzy...ale niektóre kobiety w ciąży też potrafią być mocno nie mile, mam nadzieję ze mi tak hormony nie uderza :p

zazdroszcze Wam że mozecie pic kawe. Jestem kawoszem ale odrzucilo mnie . Tak naprawde to pije tylko wode , reszta nie przejdzie. Co do badań to mialam juz - Morfologie, HIV, Mocz, Toxoplazmoza, Cytomegalia, Różyczka, Hbs antygen, Glukoza i WR. Fajnie ze macie pakiety w Luxmedzie u mnie tylko z pracy mozna bylo ale nikt nie chcial a nie maja dla osob prywatnych u nas. No a wszystkie wizyty i badania mam tam.

Czesc laski, dawno nie pisalam.
Ja przed ciaza palilam a kawe pilam jedna dziennie, samoistnie nie odrzucilo ani od papierosow ani od kawy, jak tylko sie dowiedzialam ze jastem w ciazy na nastepny dzien przestalam palic i pic kawe. Pije duzo herbaty bo lubie ale tylko slabiutka bo mocnej nigdy nie lubilam, pozatym rumianek, miete, wode i soki.
W poniedzialek powiedzialam mamie ze jastem w ciazy, czekalam z tym do jej urodzin zeby byl prezent:-). Jeszcze nie zrobilam badan zadnych, po niedzieli mam nadzieje, bo mialam problemy z ubezpieczeniem.
Mdlosci nie mam ale mama powiedziala ze ona tez nie miala ani w jednej ani w drugiej ciazy.
Rozpisalam sie strasznie. Sorki. na razie

Hej dziewczyny. Ja od pozytywnego testu zmieniłam kawę na bezkofeinowa. Chociaż i tak rzadko po nią sięgam bo średnio mam ochotę

Asiulka sudokrem jest tez na odpieluszkowe odparzenia. U mnie nic lepiej sie nie sprawdzilo jak na razie

Pat - tylko ze osób starszych sie raczej nie wyróżnia. Przynajmniej u mnie nigdzie takiej informacji nie widziałam. Są kasy dla ciężarówek i inwalidów.

reklama
Do góry