reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Witam sie w piaeczek, dlugo mnie nie bylo a wy tyle naskrobalycie.
Koncze pierwszy tydz pracy i przedszkola malej, dzis maz ma ja odebrac z przedszkola a ja do 19 w pracy :(
Troche padnieta jestem organizacyjnie, mam nadzieje ze z ikazdym tyg bedzie lepiej.
Dzis bylam na pierwszych badaniach ciazowych, we wtorek mam wizyte u nowego gina i zobaczymy.
Dziewczyny jakie badania juz robilyscie.
Do dziewczy bioracych leki, zaczynacie juz cos odstawiac, jak jest u Was?
milego dnia.

reklama
Mi gin przepisał badanie na toxo wiec będę wiedziała czy to juz za mną :-)
Ponad to mam skierowanie na grupę krwi, tsh, glukoza, HCV, hiv, morfologia, mocz. Czyli chyba takie podstawowe :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale mi narobilyscie ochoty na kawe, ja przed ciaza pilam zawsze rano kubek, teraz przestalam, przez co pierwsze tygodnie cizy mialam z bolem glowy, ale dzis wyjatkowo spac mi sie chce i kawki bym sie napila, a w domu brak, poczekam jak pujde do pracy :)

Mnie tez odrzuciło od kawy a piłam cała poprzednia ciąże jedna dziennie. Teraz raz na kilka dni wypije ale to sie zmuszam bo pomaga mi na zaparcia ;)

Ostatnia edycja:
o matko jak mnie maż wkurzył
2 tygodnie czasu nie umiał walków wymyc z farby
zaschło i bujałam się z tym teraz przez 40 minut, a i tak nie domyło się!! a zaraz mój ojciec przyjeźdża po te wałki, bo to jego
no kuźwa mać :/
jak człowiek nie zrobi sam to nic dobrze nie będzie

jeszcze byłam w połowie odkurzania i tak się zmachałam wszystkim, że brzuch boli masakrycznie ;(

Ostatnia edycja:
Hej, hej! Witam w ten piękny dzień J

Myla nie strasz kobiet ciężarnych J

Lakara – nie stresuj się tą kawą, bez przesady. Skoro masz ochotę, to znaczy, że dziecko też. Nawet oddychając dziecku szkodzimy, bo powietrze zanieczyszczone, więc luzuj się J

Dla mnie z w ciąży kawa jest bleee, w pierwszej było to samo.

Doli – to leż teraz, a chłopa ogarnij później. Ciężko czasem z tymi naszymi, chociaż ja i tak nie mogę narzekać. Ale wiatrak do komórki już z 2 tygodnie wynosi J

Ależ dumna jestem z siebie – odkopałam płytę pilates w ciąży i sobie zrobiłam seryjkę. W pierwszej ciąży prawie codziennie ćwiczyłam. I muszę do jogi wrócić, się po wakacjach znowu zapisać.
Buziaczki dla Was i miłego dnia!

reklama
Aneczka super, ze masz sile ćwiczyć :)

Ja zdycham na kanapie...

Viki tak sie pipka odparzyla, ze ma rany. Moj tato ja wczoraj złym kremem posmarowal i sie stała tragedia. Zasypuje mąka, wietrze ale jest masakra...

Ostatnia edycja:
Do góry