reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla skorupa chyba namokla hmmmmm :D

Pat gdzie ja schizuje??????

Toż to mam to gdzieś już

Zrobił mi kanapki i leżą. Nie tknę. Jak wyjdzie z kapania to ewentualnie rzekne że wolę makaron z obiadu..

Tabasia ja walizkę biorę w rozmiarze M i mam nadzieje ze styknie lol dziewczyny mówiły ze za duża :p

Cateline witaj :)

Haha ile tajniaków :p

Muminek witaj :)

mnie też w tej ciąży hemo wyskoczyły. w poprzedniej był spokój, a teraz od jakiegoś miesiąca - najpierw jeden, mały, teraz już mam chyba trzy. masakra, ale u mnie to kwestia bliźniaków w brzuchu jak powiedział mój gin. macica tak napiera, że nie ma opcji, musza wyjść. ja stosuję posterisan maść i trochę pomaga. dostałam też receptę na czopki posterisan H, ale na Żelaznej lekarz odradził, dopiero po porodzie.poza tym chusteczki mokre zamiast papieru. mam nadzieję, że po porodzie jakoś to się wchłonie...

Babydust nie strasz dziewczyn z ta paszcza ;) ;)

Muminek na innym watku by na Ciebie naskoczyly ale my tu jestesmy normalne :D
Co prawda panikary ale rowno pod sufitem :D a te co mialy krzywo same sie wykruszyly :))

No czop ponic jak jajko :D Myla to se wloz jajko a pozniej miesniami kegla go rozbij :)) bedziesz miec namiastke odchodzenia czopu :))

Ostatnia edycja:
reklama
A oto dowod ze moze dzis w nocy sie zaczac. Nie obraze sie :p

Załączniki

• 1426448014918.jpg
    1426448014918.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 60
Do góry