reklama
mnie też w tej ciąży hemo wyskoczyły. w poprzedniej był spokój, a teraz od jakiegoś miesiąca - najpierw jeden, mały, teraz już mam chyba trzy. masakra, ale u mnie to kwestia bliźniaków w brzuchu jak powiedział mój gin. macica tak napiera, że nie ma opcji, musza wyjść. ja stosuję posterisan maść i trochę pomaga. dostałam też receptę na czopki posterisan H, ale na Żelaznej lekarz odradził, dopiero po porodzie.poza tym chusteczki mokre zamiast papieru. mam nadzieję, że po porodzie jakoś to się wchłonie...
joanna84-84
Fanka BB :)
Zazdroszczę wam tych odchodzących czopów.
Ze mnie nic nie chce wyłazić
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Babydust nie strasz dziewczyn z ta paszcza
Muminek na innym watku by na Ciebie naskoczyly ale my tu jestesmy normalne
Co prawda panikary ale rowno pod sufitem a te co mialy krzywo same sie wykruszyly )
No czop ponic jak jajko Myla to se wloz jajko a pozniej miesniami kegla go rozbij ) bedziesz miec namiastke odchodzenia czopu )
Muminek na innym watku by na Ciebie naskoczyly ale my tu jestesmy normalne
Co prawda panikary ale rowno pod sufitem a te co mialy krzywo same sie wykruszyly )
No czop ponic jak jajko Myla to se wloz jajko a pozniej miesniami kegla go rozbij ) bedziesz miec namiastke odchodzenia czopu )
Myla Novak
Fanka BB :)
No się właśnie zastanawiamMyla chcesz mieć jajo w malej ?
Czym skorupka za młodu nasiakla.... Hmmm czopem???Myla skorupa chyba namokla hmmmmm
..
Ze mnie tez nie chce a to jednak taki niewinny czop ale zawsze cos się dzieje...Zazdroszczę wam tych odchodzących czopów.
Ostatnia edycja:
reklama