reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Dobry.

Asia ale historia :/
Dobrze ze wszystko zakonczylo sie szczesliwie!
Dochodz teraz do siebie kochana.
Operowali Cie pod narkoza?

U mnie nocka udana ale Mala juz tak napiera ze hej. Wczoraj myslalam ze mi wyjdzie... zupelnie inna ciaza niz z synkiem,inne ruchy bo inaczej lezy... echhh chce ja juz miec po drugiej stronie.

Ok. Zmykam sie wymalowac i do pracy.
Milego ;)

reklama
Żaneta w Tesco od wczoraj jest promocja na pampersy karton 148szt. Rozmiar 2 kosztują 75.99zl, a jeśli masz kartę klubu Tesco to kupić he za 69,99 zł. Wiec tez dobra cena. Ja niestety do najniższego Tesco mam 30 km Wiec po karton mi się nie opłaca jechać. Czekam aż brat pojedzie na zieloną górę to po drodze mi kupi ;-) :-D

Asia dzięki Bogu, że już wszystko jest ok:) najważniejsze, że nie będziesz już cierpieć i ze Twój dzidziuś taki grzeczny i cierpliwie czeka na swój termin;)

A mnie coś kuje w kroczu. Nie cały czas, ale dość często, a do tego brzuch często twardnieje...:what::eek: mycie okien poszło w odstawkę bo nie mam zamiaru jeszcze na porodowce lądować:D choć już wczoraj zaczęłam 36 tc. Matko kiedy to zleciało???!:eek:

Zaneta ha od 10.03 mam co tydzień. Chyba przepisy się zmieniły w międzyczasie.

Asia trzymam kciuki za, szybki powrót do zdrowia. Czyli teraz pewnie poród sn odpada?

Witam dziewczyny,

Asia o kurcze dobrze że wszystko już ok :szok:
Dobrze że zdecydowali się na operację. Ja kilkanaście lat temu trafiłam z wyrostkiem prosto na stół operacyjny (lekarz rodzinny kazał mi wracać do domu i wziąć leki przeciwbólowe bo to tylko żołądek) Jak już trafiłam do szpitala to ze zwykłego zabiegu zrobiła się operacja i spędziłam ponad 2 tyg pod kroplówką więc ledwo mnie odratowali... Tobie życzę już spokoju do końca ciąży.

Dziewczyny przepraszam że żadnej nie odpisze ale strasznie się denerwuję. Za 15 min wyjeżdżamy do lekarza. Mam ostatnie w tej ciąży usg... później jeszcze 3 spotkania z położną no i czekanie na poród...

Dobry.

Asia ale historia :/
Dobrze ze wszystko zakonczylo sie szczesliwie!
Dochodz teraz do siebie kochana.
Operowali Cie pod narkoza?

.
Miałam narkoze i bardzo się bałam co będzie jak mnie wybudza. Pierwsze moje pytanie po przebudzeniu co z dzidzia, a lekarz na to że dobrze, ale się z nią nie widzieli :p ;-)

Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków i troske.:-)

Asia ty sie nie boj ze dziec die nie będzie np rusza teraz. Koleżanka w 35 t miała operacje na kręgosłup - corka 3 dni znaku zycia nie dala. Nsrkoza i na maleństwo podzialala.

Asia najważniejsze, że i z Tobą i z dzidzią jest dobrze. Trzymaj się i wracaj szybko do zdrowia :) my tu wszystkie byłyśmy z Tobą i czekałyśmy na dobre wieści;):)

hej

kurcze ale mnie boli podbrzusze :( juz tak bardzo, że nie wiem co to :( czy to możliwe, że boli bo rośnie??? ból promieniuje aż do uda od pleców z boku :/ , jest ciągly.. :(

mały znowu inaczej ułożony, ja z nim zwariuje chyba :confused::confused:

no i w nocy pobudka o 4 i tyle :/ zasnęłam przed 6 a o 7 koniec spania i tak mam codziennie :/

asia cieszę się, że już po wszystkim ale co wycierpiałaś to Twoje, dobrze, że z maluchem OK, jak teraz ? zostajesz w szpitalu długo ? jak rozwiązanie? sn czy cc z uwagi na operacje?!

Karina kurcze ale przejścia :p ludzie to sa niepowazni, zanim coś powiedza powinni się zastanowić..a badanie nie ma co.. profeska :p dobrze, że maluch zdrowy i jaki dorodny :-)

zaneta ja nie wiem jak będę chodzić jeszcze :confused: idę za tydz na wizytę i umawiamy się z wizyty na wizytę..chyba:confused::confused::confused:

Margo kciuki!!! :*

reklama
Asia, uff! Teraz juz bedziesz cala i zdrowa. Lekarze pewnie tez mieli stres żeby nic sie dzidzi nie stalo. Odpoczywaj i wracaj do zdrowia :-)

Do góry