reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Kurcze Asia trzymam kciyki zeby to nic powaznego. No i nie wyrostek.

Karina no to mialas super wizyte:/. U mnie lekarka po 50 i zawsze nie moze znajsc tentna ale to lobuz sie chowa bo czuje go a nic nie slychac i w dobrym miejscu przyklada . kilka razy probowala bez zelu nie dalo rady teraz odrazu smaruje .

Co do paznokci to do porodu nie moga byc pomalowane. Ja na poczatek 8 msc chcialam sobie hybrydy zrobic to mi kosmetyczka odmowila i zaprosila juz po. Zwykly lakier szybko zmyje a tego tak szybko nie zmyje gdyby cos sie dzialo.

Co do tego czy uda nam sie dluzej utrzymac kontakt to mysle ze tak. Ja juz ponad 5 lat jestem z marcowki i smiejemy sie ze jak rodzina. Tylko u nas od poczatku bylo roznie, czesto burzliwie no i nie wszystkim to pasowalo. Tutaj blogi spokoj;). Mam nadzieje ze i w tym gronie pociagniemy dluzej. Wiadomo latem kazda na dworze prawie cale dni jest cisza ale co jakus czas damy rade pisac. Warto to utrzymac bo nieraz naprawde i w wieku 5 lat dziecka kozystam z podpowiedzi jakichs porad.

A w pracy nie wierzyli ze ja juz w 8 msc . Podobno wygladam kwitnaco ;) i tylko mi dzieci rodzic bo ciaza mi sluzy;). Szkoda tylko ze nie widzieli mnie na poczatku jak umieralam przez mdlosci. Jakos nie spieszy mi sie do powtorki.

reklama
Asia trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.

Natasz no kurde rzeczywiscie za dwa dni marzec :szok: ale ten czas leci.

Karina to duzy chłop juz :-D

Marela tez słyszałam takie teksty hehe, ze powinnam w ciazy ciagle chodzic ale dziękuje bardzo..Moj maz tez wczoraj powiedział, ze rodzę teraz i na razie przerwa :-D Ja tez wymiotowalam i to kilka miesiecy, jak sobie przypomnę :szok: jeszcze Viki była malutka i raczkowala, ciezko mi było sie nia zajmować jak od rana do wieczora co rusz tylko haftowałam :no:

Ja standardowo zamiast spać to sie wiercę...:wściekła/y:

Troche swiruje bo brzuszkowa wczoraj fikala jakszalona a dzis juz mnie tak nie boli i inaczej ja czuje...mam nadzieje, ze sie nie odwróciła znowu :confused::confused:

Lei to możemy sobie ręce podać z tym spaniem... :( ja już nie śpie 1.5godziny :( mały na dodatek mi tego nie ułatwia :) ka
Kaszel mnie męczy i taka to robota...

Dobry :)

Milia80 , u mnie takie ciśnienie to norma .., chodzi o ta druga wartość 110 , to musi byc poniżej 90 i zawsze było ... Zobaczymy po tabletkach ...

Pat to nie moja położna , tylko ta z gabinetu .., do mojej musze zadzwonić jeszcze :p

Renatka ja chciałam na siedząco ktg , ale u mnie nie wychodzi , na leżąca bede musiała robic .., sprzęt chyba dobry :p

Lei no duży chłop :p , zobaczymy jak wyjdzie jaki bedzie :)
Jedno wiem , wstydliwy jest- tylko nie wiem po kim ??:p

Ja tez pół nocy sie wierciłam :(
Totalnie niewyspana jestem ... A tu do roboty trzeba isc bleeee

Asia milczy :(
Mam nadzieje ze wszystko ok u niej [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Miłego dnia :)

Witam się dziewczynki. Wracam do żywych, wczoraj miałam jednak operacje o północy. Na szczęście dzidzia grzecznie siedziała w brzuszku. Wycieli mi wyrostek, i niestety jajnik, bo przyczyną bólu był poskrecany jajnik i na dodatek była na nim torbiel. Najważniejsze, że już niw boli i z dzidzią wszystko ok.
Tydz. Skończony 32.

Ostatnia edycja:
Hej

uff Asia dobrze że juz po. Odpoczywaj teraz.
Ciekawe czemu ten jajnik tak się poskręcał potwór jeden.:confused:

Asia dobrze że maluszek grzecznie siedział !:) tak właśnie myślałam że Ty masz jakoś tak 32/33 tydzień więc lepiej żeby maluszek siedział...
I dobrze że w końcu się zdecydowali...teraz kciuki żebyś szybko doszła do siebie !:)

reklama
hej :)
Macie juz rozpisane wizyty u gina? bylam wczoraj i od 12 marca mam sie zjawiać co tydzien....:confused: w pierwszej ciąży mialam co 2 tygodnie, ale co tydzień to masakra, zwlaszcza ze badanie gin coraz bardziej bolesne :baffled:

pisalyście o pampersach, do 2 marca w carrefour jest promocja na economy mega box, 150 szt za 79,99 :) ogolnie są promocje na ubranka, kosmetyki, chemię - wszystko dla dzidziusiów :tak:

Do góry