reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Dzieki dziewczyny :-)

Iza, kazda tesciowa ma swoje wady wiec nic tylko sie cieszyc, ze masz taka :) Ja na swoja nie narzekam poza tym, ze lubi sie wtracac do wszystkiego (co mnie nieraz bardzo wkurza) jest ok. A co do prawo jazdy to ja zaczelam robic z pierwszym dzieckiem na poczatku ciazy ale odkad wziely mnie wymioty to przerwalam i zdalam jak corka miala 4 miesiace i to za pierwszym razem :laugh2: ale chyba mialam farta Do tej pory prawie wcale nie jezdze :zawstydzona/y:

Mila dziekuje :laugh2: Nigdy nie udzielalam sie na zadnym forum, ale pomyslalam, ze przy 3 ciazy warto Moze cos nowego sie dowiem :) A Ty skad jestes bo z tego co wyczytalam nie mieszkasz w Pl. Ja chwilowo (jeszcze miesiac) jestem w Polsce a dokladnie w Ostrolece ale mieszkam w Birmingham od 3 lat z mezem i dziecmi. A urodzilam sie w Jastrzebiu Zdroju i mieszkalam tam 14 lat tam Wiec ja tak troche tu, troche tu i czas leci ;)

Katka widze, ze mamy corki w tym samym wieku :) Jakby co, bede wiedziala do kogo pisac o rade :-) Poza tym moja tez miala byc Nikola ale dalam wybrac mezowi i zostala Monika ;) Za to ja wybralam imie synka.

Karina zazdraszczam takiej super tesciowej ;-) takiej to chyba ze swieca szukac :)

Angelika wiem jak to jest mieszkac "na kupie" Bo sama mieszkam w Birmingham od 3 lat i przez ten czas tak mieszkalismy. Dopiero pare miesiecy temu kupilismy dom na kredyt Caaaaly do remontu Dlatego przylecialam troche do Pl a mezowi do pomocy wyslalam tate :) I pomimo tego, ze mamy kredyt i dlugi jak stad do Honolulu ;) to jestem zadowolona W koncu nikt nie bedzie mi zagladal w gary i po szafkach i wszedzie :crazy:

Asia ja ostatnio pisalam na jakims watku bo szukalam pomocy co do mdlosci i wymiotow Dwa dni temu i u mnie sie zaczely ale takie nieduze I az tak bardzo mi nie przeszkadzaja Ale jestem pewna ze jeszcze tydzien, dwa i bedzie to samo co w poprzednich ciazach Ja mialam nudnosci i wymioty od wstania z lozka do pojscia spac I wyprobowalam na pewno jeszcze nie wszystkie sposoby ale wiekszosc I nic nie pomagalo Takze chyba jestesmy na to skazane :-( A przy dwojce dzieci ciezko cos robic, nawet ten obiad ugotowac bo jakiekolwiek zapachy przeszkadzaja Ja to mowie, ze ciaze znosze 5 razy gorzej niz te porody :)

Iza wlasnie doczytalam co sadzisz o tesciu :laugh2: heheeh dobrze, ze chociaz tesciowa ok.

reklama
No ja trochę małe o tym jak powiem to w paccy bo na pewno się nie spodziewają... Ale wiem że Noe mogą. Mnie zwolnić i muszą to zaakceptować

Ilek no jest bezdziejnie No ale do tej pory chodziło o to by jak najwięcej pieniędzy odłożyć. A taka opcja jest porostu tańsza. A w Londynie mieszkania są. Bardzo drogie więc trochę się boję jak to będzie...

Hejka ;)

Myla to moze zostan moderatorka zamknietego?

Ilek lacze sie w bolu z remontem. Tez kupilismy chate i remontujemy... juz prawie koniec ale bylo roboty ze szok!! Zostalo pare rzeczy jeszcze ale budzet sie wyczerpal :))

I mnie mdlosci mecza jak diabli...

A ja remontuje dom , choć go jeszcze nie klupilam :-), mam juz uzgodniona cenę, ale nie wiem co na to córka właścicielki ..., ona chciała wiecej. A ze ja sie przez 5 lat Babka opiekowalam ( córka nie pokazywała interesu ) to mi sporo z ceny zeszła. Jedyny problem ze dom jest pół na pół babcia/ córka. No zobaczymy jak to bedzie.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409406873.296715.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409406873.296715.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 46
am i prosz o rade. Po pracy pojechalimy z moim po przescieradlo dla cory. gdy wrocilismy na bieliznie zobaczylam brazowe plamy. Nic mnie nie boli brzuch, ani podbrzusze, skurczy tez nie mam, czy powinnam si niepokoic. Czytalam, ze plamienia to normalne, ale ja w I ciazy nie mialam ani kszty plamien i nie wiem jakie sa ok. a kiedy nalezy sie martwic.

reklama
Do góry