reklama
Witam!
ale macie tempo pisania
Myla a może dlatego tyjesz bo może tez masz niedoczynność tarczycy? to częsty objaw, miałaś robione badania?
Aylin ja też mam badanie prenatalne 23 września, ja już fiksuje, że tak długo trzeba czekać, a mogę się spytać w którym jesteś tygodniu? bo u mnie to wypada na 1 dzień 13 tygodnia i tak sie zastanawiam czy nie za późno to badanie.
Ja na szczęście mam już bardzo słabe mdłości, cieszę się bo uwielbiam jeść i strasznie mi było przykro, że ta przyjemność z życia mi odeszła;-)
Pozdrawiam Was!
ale macie tempo pisania
Myla a może dlatego tyjesz bo może tez masz niedoczynność tarczycy? to częsty objaw, miałaś robione badania?
Aylin ja też mam badanie prenatalne 23 września, ja już fiksuje, że tak długo trzeba czekać, a mogę się spytać w którym jesteś tygodniu? bo u mnie to wypada na 1 dzień 13 tygodnia i tak sie zastanawiam czy nie za późno to badanie.
Ja na szczęście mam już bardzo słabe mdłości, cieszę się bo uwielbiam jeść i strasznie mi było przykro, że ta przyjemność z życia mi odeszła;-)
Pozdrawiam Was!
KA_tka
Fanka BB :)
O jestem i ja
Witam się ponownie tym razem wieczornie
Byliśmy na przedszkolnych zakupach obkupiłam Nikolkę w pepco, tesco i lidlu i kwestię ciuchowo-wyprawkową mamy zaliczoną uff...
Asia - ja bym podjechała na IP. Trzymam kciuki co by wszystko dobrze było :*
O remontach już się wypowiadałam więc nie ma co się powtarzać
Doliores - mam nadzieję, że wieczór już masz spokojny
W poniedziałek mam przymiarkę sukni ślubnej i chyba będw musiała powiedzieć o swoim stanie krawcowej...
Witam się ponownie tym razem wieczornie
Byliśmy na przedszkolnych zakupach obkupiłam Nikolkę w pepco, tesco i lidlu i kwestię ciuchowo-wyprawkową mamy zaliczoną uff...
Asia - ja bym podjechała na IP. Trzymam kciuki co by wszystko dobrze było :*
O remontach już się wypowiadałam więc nie ma co się powtarzać
Doliores - mam nadzieję, że wieczór już masz spokojny
W poniedziałek mam przymiarkę sukni ślubnej i chyba będw musiała powiedzieć o swoim stanie krawcowej...
Karina34
Karina hahaha ja też, szkoda , że tylko odbije sie to na moim tylku i udach
Doli no mi to juz wiekszej roznicy nie zrobi : Dupa jak chalupa lol haha
Dzis mialam plamienie :-(, i pobolewa jak na okres :-( w pracy chyba za duzo dzwigalam ... , musze wiecej uwazac.
IzaVarsovie
Mały oftopik
Mam mega w***** na fb!
W południe zobaczylam ze na fb krąży zdjecie a właściwe 3 zdjecia pobitego noworodka. Nie tyle pobitego, co pobitego na smierć! *****! Wysłałam zgłoszenie na fb zeby usunęli zdjecie a te ****e nie chcą!
Twierdza ze zdjecie jest drastyczne ale ma charakter "uczulajacy" na przemoc.
***** to nie film o mielonych kurczakach tyle zwłoki kilku miesięcznego dziecka!
Sorry za jezyk ale poprostu paruje ze złości!?!? Jak ktos chce zaraportowac koleś nazywa sie Josee Navass...
Mam mega w***** na fb!
W południe zobaczylam ze na fb krąży zdjecie a właściwe 3 zdjecia pobitego noworodka. Nie tyle pobitego, co pobitego na smierć! *****! Wysłałam zgłoszenie na fb zeby usunęli zdjecie a te ****e nie chcą!
Twierdza ze zdjecie jest drastyczne ale ma charakter "uczulajacy" na przemoc.
***** to nie film o mielonych kurczakach tyle zwłoki kilku miesięcznego dziecka!
Sorry za jezyk ale poprostu paruje ze złości!?!? Jak ktos chce zaraportowac koleś nazywa sie Josee Navass...
IzaVarsovie
reklama