reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
A gdzie kest ten wątek zamknięty?

Mnie mdli cały dzien juz mam dola od tego opizdzieć moznaza przeproszeniem :baffled:

Witam!

ale macie tempo pisania:)

Myla a może dlatego tyjesz bo może tez masz niedoczynność tarczycy? to częsty objaw, miałaś robione badania?

Aylin ja też mam badanie prenatalne 23 września, ja już fiksuje, że tak długo trzeba czekać, a mogę się spytać w którym jesteś tygodniu? bo u mnie to wypada na 1 dzień 13 tygodnia i tak sie zastanawiam czy nie za późno to badanie.

Ja na szczęście mam już bardzo słabe mdłości, cieszę się bo uwielbiam jeść i strasznie mi było przykro, że ta przyjemność z życia mi odeszła;-)

Pozdrawiam Was!

O jestem i ja :)

Witam się ponownie tym razem wieczornie :)

Byliśmy na przedszkolnych zakupach obkupiłam Nikolkę w pepco, tesco i lidlu i kwestię ciuchowo-wyprawkową mamy zaliczoną uff... :)

Asia - ja bym podjechała na IP. Trzymam kciuki co by wszystko dobrze było :*

O remontach już się wypowiadałam więc nie ma co się powtarzać :)

Doliores - mam nadzieję, że wieczór już masz spokojny :)

W poniedziałek mam przymiarkę sukni ślubnej i chyba będw musiała powiedzieć o swoim stanie krawcowej...

Mila ja będę w 11 tyg. Plus/minus 3 dni. Przy rejestracji mówiłam w którym jestem obecnie i tak mnie zapisaly. Mi gin mówił ze badanie robi się między 11a13.6 tyg

Mały oftopik
Mam mega w***** na fb!
W południe zobaczylam ze na fb krąży zdjecie a właściwe 3 zdjecia pobitego noworodka. Nie tyle pobitego, co pobitego na smierć! *****! Wysłałam zgłoszenie na fb zeby usunęli zdjecie a te ****e nie chcą!
Twierdza ze zdjecie jest drastyczne ale ma charakter "uczulajacy" na przemoc.
***** to nie film o mielonych kurczakach tyle zwłoki kilku miesięcznego dziecka!

Sorry za jezyk ale poprostu paruje ze złości!?!? Jak ktos chce zaraportowac koleś nazywa sie Josee Navass...

Ale ładnie wszystko sie wykropkowało :D to mi fb napisał o!
Dupki ImageUploadedByForum BabyBoom1409436404.108146.jpg
Ps tez nie widze wątku zamkniętego :/

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409436404.108146.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409436404.108146.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
Witam moje drogie ja dopiero wróciłam z pracy... I padam ze zmęczenia....Ale pocieszam się bo przede mną dwa dni wolnego . :) i mój uurlop coraz bliżej .. :)

Do góry