reklama
KA_tka
Fanka BB :)
Dygotka - z jednej strony fajna jest taka mała różnica wieku
Ja to nie martwię się jak to będzie bo w poniedziałek j Niki wędruje do psedskola
Ja to nie martwię się jak to będzie bo w poniedziałek j Niki wędruje do psedskola
my powiedzielismy tesciom (a raczej syn wypaplal ) a tesciowa ze nie wie czy ma gratulowac czy sie martwichej hej
Lei my tez po poniedziałkowej wizycie powiemy teściowej mojej a w weekend jedziemy do moich rodziców to tez im powiemy. Ciekawa jestem ich reakcji bo nikt się absolutnie nie spodziewa kolejnego wnuczka
ja chcę byc pewna na 100%, że ciąża jest i będzie, ot takie mam coś, że musi byc to serduszko malutkie.. ale jakby ktoś zapytał to nie zaprzecze
Padam na ryj dzisiaj. jakiś fatalny dzień :/
babydust nieźle no chyba gratulować, przecież to nie trzeci maluszek, żeby się martwić ;-)
u nas różnica będzie 4 lata i dobrze
Padam na ryj dzisiaj. jakiś fatalny dzień :/
babydust nieźle no chyba gratulować, przecież to nie trzeci maluszek, żeby się martwić ;-)
u nas różnica będzie 4 lata i dobrze
Dygotka, martwię sie bo na początku jest ciezko, szczególnie jak hormony szaleją i niektóre rzeczy sa poza kontrola. Miałam dola po urodzeniu córeczki mimo pomocy wszystkich, to była czysta chemia, tak samo miałam zanim zdiagnozowano mi hashimoto, jeden wielki dół...
Do tego w każdym przedszkolu mówią mi, ze od września maja miejsca. Z jednej strony nie chce jej oddawać nigdzie bo jest taka malutka i serce mi będzie pękać. Ale z drugiej bede dostawać szału z dwójka maluchów. Ciezko będzie zgrać jedzenie drzemki spacer (?!!?) zabawę sprzątanie gotowanie i dbanie o siebie...
jestem w kropce
Do tego w każdym przedszkolu mówią mi, ze od września maja miejsca. Z jednej strony nie chce jej oddawać nigdzie bo jest taka malutka i serce mi będzie pękać. Ale z drugiej bede dostawać szału z dwójka maluchów. Ciezko będzie zgrać jedzenie drzemki spacer (?!!?) zabawę sprzątanie gotowanie i dbanie o siebie...
jestem w kropce
reklama