reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Lei to u was malutka różnica będzie między dzieciaczkami :) Nie boisz się jak to będzie ? ja mam jakieś obawy. Będę sama z maluchami aż do września kiedy Antos pójdzie do przedszkola już się boję co to będzie.

reklama
hej hej
Lei my tez po poniedziałkowej wizycie powiemy teściowej mojej a w weekend jedziemy do moich rodziców to tez im powiemy. Ciekawa jestem ich reakcji bo nikt się absolutnie nie spodziewa kolejnego wnuczka :-D
my powiedzielismy tesciom (a raczej syn wypaplal ) a tesciowa ze nie wie czy ma gratulowac czy sie martwic :-D

Kurczę dziewczyny nie nadążam za wami bo niestety Ale. Pracy nie mam jak sprawdzać forum.... :( jak i kiedy macie zamiar podzielić się nowina z najbliższymi?

ja chcę byc pewna na 100%, że ciąża jest i będzie, ot takie mam coś, że musi byc to serduszko malutkie.. ale jakby ktoś zapytał to nie zaprzecze :p

Padam na ryj dzisiaj. jakiś fatalny dzień :/

babydust nieźle :p no chyba gratulować, przecież to nie trzeci maluszek, żeby się martwić ;-)

u nas różnica będzie 4 lata i dobrze :tak:

Dygotka, martwię sie bo na początku jest ciezko, szczególnie jak hormony szaleją i niektóre rzeczy sa poza kontrola. Miałam dola po urodzeniu córeczki mimo pomocy wszystkich, to była czysta chemia, tak samo miałam zanim zdiagnozowano mi hashimoto, jeden wielki dół...

Do tego w każdym przedszkolu mówią mi, ze od września maja miejsca. Z jednej strony nie chce jej oddawać nigdzie bo jest taka malutka i serce mi będzie pękać. Ale z drugiej bede dostawać szału z dwójka maluchów. Ciezko będzie zgrać jedzenie drzemki spacer (?!!?) zabawę sprzątanie gotowanie i dbanie o siebie...

jestem w kropce

reklama
Do góry