reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Myla - według mnie super pomysł, z tym, że ja nie chciałabym pokazywać się publicznie, gdzie każdy z zewnątrz może sobie wejść. Może założymy wątek zamknięty, tak, jak robiły to wcześniejsze miesiące? Będziemy tam mogły swobodnie dyskutować we własnym gronie na tematy wszelakie :-)

Nie ma problemy. Zgłośmy zamkniecie wątku brzuszkowego :tak:

reklama
Ja to dziewczyny uważam wogóle mieszkanie z kimkolwiek za porażkę. My też wszystko osobne mamy, ale siostra M po szafkach grzebie, produkty wyprowadza a przyszła teściowa mówi, że ja chytra.

Nie no już lepiej nie będę pisać bo ciśnienie mi skacze :dry:

Widzę, że niektóre z was problemy z cukrem mają. Współczuję serdecznie ja z Nikolą też się z tym borykałam :eek:
Teraz liczę, że mnie ominie :)

Aylin no serio, jak sole zupę to odrobinkę itp. kanapek nic, też dla dziecka tak robiłam , teraz jedynie musze sobie doprawic bardziej bo mnie ciśnie, ale zupy teściowej to już zjeść nie moge bo ona wali chyba kilo soli :O

ja jak gotowałam dla nas wszystkich to też mniej soliłam. Ale zeby tak całkiem to nie. Szparagówka, ziemniaki i inne warzywne dodatki obiadowe musza byc dla mnie słone :) pomidor ujdzie bez. Akurat od niego uzalezniona jestem wiec przyjmuje w kazdej postaci

Myla - według mnie super pomysł, z tym, że ja nie chciałabym pokazywać się publicznie, gdzie każdy z zewnątrz może sobie wejść. Może założymy wątek zamknięty, tak, jak robiły to wcześniejsze miesiące? Będziemy tam mogły swobodnie dyskutować we własnym gronie na tematy wszelakie :-)

albo niekoniecznie zamykac tamten, mozna załozyc nowy zamkniety

Widzę, że niektóre z was problemy z cukrem mają. Współczuję serdecznie ja z Nikolą też się z tym borykałam :eek:
Teraz liczę, że mnie ominie :)

ja tez naiwnie licze ze mnie ominie, ale aby sie nie rozczarować obstawiam ze i tak wyjdzie powyzej normy.

Myla spoko, ale ja tez wole na prywatnej grupie. zbyt dużo ludzi tu "znam" ;-) a wiadomo, każdy gość może wejść

wsunęłam krupnik...ale dobry :-D:-D
w ogóle dzisiaj mało ciążowych mam objawów i piersi mniej bolą :/:confused::confused:

Ah niektóre z Was to już dużo przede mną z tygodniami :))
Miam właśnie pisać, że i u mnie objawów brak, ale przecież to dopiero początek i żebym jeszcze potem nie płakała na ich nadmiar ;)

reklama
Do góry