reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
No rzuciłam ale we wcześniejszych ciążach tez rzucałam i nie wywalalam tak bardzo!!! Jak tak będzie do końca to chyba z 40 przybiorę!!!! W ogole co do fajek to non stop slysze żeby nie rzucac totalnie...Ja rzuciłam bo nie chce mieć wyrzutów sumienia gdyby cos się stało ale powiem szczerze ze mam taka kur...ice ze może być logiczne to całkowite nieodstawianieRzuciłas fajki?! Większy apetyt?! Bo napewno twoj metabolizm zwolnił i pewnie jeszcze sie nie ustosunkował do nowej sytuacji.
Ja w pierwszej ciazy jak rzuciłam papierosy do w przeciągu 5-6tyg 5kg wrzuciłam mimo ciągłego ruchu i ciężkiej fizycznie pracy...
A cholerka wie jak cukier, nie mam glukometru czekam na wizytemyla a jak twoje cukry ?
KA_tka
Cześć
Chciałabym do was dołączyć ostatnią @ miałam 23/24lipca.
Okresu brak za to na teście pięknę ||
Termin wychodzi między 30 kwietnia, a 1 maja mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona
Dodam jeszcze, że tym razem staraliśmy się tylko jeden cykl
I nasza prawie czterolatka będzie miała upragnione rodzeństwo
Chciałabym do was dołączyć ostatnią @ miałam 23/24lipca.
Okresu brak za to na teście pięknę ||
Termin wychodzi między 30 kwietnia, a 1 maja mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona
Dodam jeszcze, że tym razem staraliśmy się tylko jeden cykl
I nasza prawie czterolatka będzie miała upragnione rodzeństwo
Ostatnia edycja:
nadzieja05
Aktywna w BB
Witam sie i ja z rana, jestem po rozmowie z drkiem poniewaz od poniedzialku wracam do pracy, rozmowa spoko ale mam na pienku z ksiegowa, no skad sie tacy ludzie biora oj duzo nerwow bedzie mnie kosztowalo przebywanie z nia, kobieta lubi wiedziec wszystko co sie u ciebie dzieje, wszystko, dodatkowo bede pracowala z jejprotegowana i juz zaczynaja byc problemy ze zmianami oj beda jazdy beda. Nie wiem jaki sposob znalezc na wcibska ksiegowa-wczoraj akcja dziendobyry, dzien dobry,miala byc juz Pani w pracy, jak to skad, bylam umowiona na 15 z dyrektorem, ksiegowa, a moze sie cos zmienilo???.
No nic od poniedzialku walcze z wiatrakami zyczcie mi sily i spsobu na tego babsztyla.
No nic od poniedzialku walcze z wiatrakami zyczcie mi sily i spsobu na tego babsztyla.
Dzień doberek! Obudziło mnie piękne słońce za oknem, takie dni, to ja rozumiem . W pracy młyn, szykują się duże nadgodziny we wrześniu...wczoraj dano mi do zrozumienia, że oczekują ode mnie zostawania po godzinach, oczywiście odmówiłam. Jak będą naciskać, to będę musiała im w końcu powiedzieć, masakra :-/.
Hej Ka_tka :-).
Uciekam do dentysty, dziś ostatnia wizyta po serii kilku, które miały doprowadzić moje zęby do porządku. Na szczęście, wyrobiłam się z większością przed ciążą, dziś będę musiala przecierpiec bez znieczulenia, a mam fobie przed dentystami... :-(.
Hej Ka_tka :-).
Uciekam do dentysty, dziś ostatnia wizyta po serii kilku, które miały doprowadzić moje zęby do porządku. Na szczęście, wyrobiłam się z większością przed ciążą, dziś będę musiala przecierpiec bez znieczulenia, a mam fobie przed dentystami... :-(.
KA_tka
Nadzieja - współczuję sytuacji. Ale trzymam kciuki bo może nie będzie tak źle
Szaj - i ja zaciskam kciukasy za dentystę bez znieczulenia to pełen hardcore
Mi się znów kurcze wydawało, że można ze znieczuleniem tylko znieczulenia musiałyby być na bazie lidokainy lub bez niej no nie mogę sobie teraz skojarzyć
Szaj - i ja zaciskam kciukasy za dentystę bez znieczulenia to pełen hardcore
Mi się znów kurcze wydawało, że można ze znieczuleniem tylko znieczulenia musiałyby być na bazie lidokainy lub bez niej no nie mogę sobie teraz skojarzyć
hej dziewczyny
zakupiłam wczoraj stolik pod tv, wybrałam szafe więc MOZE cały remont skończy się w tym tygodniu :-)
Myla 4 kg???? :O odstaw sól!
Katka hej
Szaj ja biore znieczulenie w ciązy u dentysty, tak robiłam i teraz tez pójdę z 2 razy na przegląd. taka dawka znieczuelnia jest ok tylko lepiej iśc w 2 trymestrze
zakupiłam wczoraj stolik pod tv, wybrałam szafe więc MOZE cały remont skończy się w tym tygodniu :-)
Myla 4 kg???? :O odstaw sól!
Katka hej
Szaj ja biore znieczulenie w ciązy u dentysty, tak robiłam i teraz tez pójdę z 2 razy na przegląd. taka dawka znieczuelnia jest ok tylko lepiej iśc w 2 trymestrze
reklama
Wiem, że można znieczulenie i najlepiej w 2 trymestrze, ale mam tego zęba juz rozgrzebanego, bo nie wyrobił się dentysta na ostatniej wizycie. Po prostu nie moge czekac jeszcze ponad miesiąca :-(. Pocieszam się tym, że to już ostatnia prosta :-)